![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "Metro da kızlara sigara dayağı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir şeyi merak ettim, onlara el kaldıran görevliler mi idi, yoksa herhangi bir vatandaş mı, yani orada uyaracak kimse mi yoktu, eğer uyarmaktan acizler ise onlarda ayrı bir dayaklık zaten:(..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı Bir şeyi merak ettim, onlara el kaldıran görevliler mi idi, yoksa herhangi bir vatandaş mı, yani orada uyaracak kimse mi yoktu, eğer uyarmaktan acizler ise onlarda ayrı bir dayaklık zaten:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| FORUM MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı Alıntı:
Havasımıdır suyumudur nedir bir tuhaf oldu hepsi...:((( | |
| | |
| | #13 | ||
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() yaz geliyor ya ondandır.. sıcak bunaltı yavrucakları ah ADANA ah ![]()
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! | ||
| | |
| | #14 |
| FORUM MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13181 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı Sgorcuğum hani deliyiz ya o yüzden boynuma astım lap top u öyle geziyorum dersanede..:)))) Adana; her yer "erken ergen" dolu ....yani çok kötü çok...:)))) |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Nerden: İstanßuL
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı S.a Ben Yeni Üye oLdum...! Bence o KıLıktaKi bi Kıza üstelik elinde sigara var dayak çok güzel olmuş. bak bir daha içebilir mi o şekilde sigara etek boyu 0.5 yav... |
| | |
| | #16 | |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı Alıntı:
peki metroda sigara içerek benim sağlığıma zarar verenlere ne dememiz gerekiyor???
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” | |
| | |
| | #17 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı Etek ile dayak ? Bağdaştıramadım. Gerçi şaka yapmışsın :) Hak etmişler de nasıl olursa olsun değil mi :)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #18 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı Alıntı:
Evet, dayaklılar:(
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN | |
| | |
| | #19 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 52 ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı hak etmişler ama kıyılırmı be onlara |
| | |
| | #20 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Metro da kızlara sigara dayağı Onlar başkalarının sağlığına kıyabiliryor ise onlarada kıyılır:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | |