![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "Elini Tutmasam" başlıklı konu görüntüleniyor, "...................."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Banned | Elini Tutmasam ................. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Elini Tutmasam Elini tutmasam uyuyamam ki Sesini duymasam dayanamam ki Hayatım meçhule yol almış sanki Allah'ım bu acı bitsin yeter Bak şimdi tam damarıma bastın Ümit Yaşar'ın en sevdiğim şarkılarından biridir bu iyki paylaştın Runaway teşekkür ederim:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #3 |
| Banned | Cevap: Elini Tutmasam Beğenmene sevindim Gülüm.Bende çok seviyorum.Birde dön bebeğim şarkısı var.....Onuda dinlemeni tavsiye ederim. |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Elini Tutmasam Çok güzel şarkı, teşekkürler Runaw@y..
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Elini Tutmasam Biliyorum Runaway dön bebeğimde çok güzel ateşlerde yanacağım,doktor şarkısı bunlarıda cidden çok güzel yorumlamış,zamanla bunlarıda video olarak verirsen çok güzel olur:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| | |