![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "Burhan Altıntop Var mısın Yok musun Yarışmasında" başlıklı konu görüntüleniyor, "Ve Burhan Altıntop varmısın yokmusun yarışmasında..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Burhan Altıntop Var mısın Yok musun Yarışmasında Ve Burhan Altıntop varmısın yokmusun yarışmasında ![]()
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Burhan Altıntop Var mısın Yok musun Yarışmasında koptum ya dün akşam izlemitim ben tavsiye ederim gülme garantili video ![]() eline sağlık kardeşim
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Burhan Altıntop Var mısın Yok musun Yarışmasında Rica ederim Sgor bencede gülmek garantiğ herkes izlesin arkadaşlar:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Burhan Altıntop Var mısın Yok musun Yarışmasında izledim akşam kelimelerle yüz ifadesinin aynı olduğu tek program diye bilirim gülmek için iyi bir neden derim |
| | |
| | |