![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "Çoban Aysun Kayacı (video)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Benim oyum dağdaki çobanla bir mi?" diyen Aysun Kayacı'yı fena 'ti'ye almışlar:))..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Benim oyum dağdaki çobanla bir mi?" diyen Aysun Kayacı'yı fena 'ti'ye almışlar:))
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Çoban Aysun Kayacı (video) Hazırlayanların ellerine sağlık demekten başka birşey diyemiyorum. Gülmek ile meşgulum
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Çoban Aysun Kayacı (video) ![]() ![]() çok güzel yapanın ellerine sağlık..
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #4 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çoban Aysun Kayacı (video) bu aysunun suçu değil aysunu öyle yetiştirenlerin suçudur derim yinede güzel yorumlanmış |
| | |
| | |