![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "Çılgın gezinti" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bir dağ yürüyüşünde çılgın adam, kırık dökük, geçmeye imkan olmayan aşağısı uçurum olan yollardan geçiyor ,sadece demirleri kalmış patika yollarda cambazlık yapıyor......"
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çılgın gezinti Bir dağ yürüyüşünde çılgın adam, kırık dökük, geçmeye imkan olmayan aşağısı uçurum olan yollardan geçiyor ,sadece demirleri kalmış patika yollarda cambazlık yapıyor...
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Çılgın gezinti süper ama öldüm öldüm dirildim çok korkutucu zaten yükseklik korkusu var bende.. ![]()
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #3 |
| 1. şiir yarışması birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 202 Rep: 20028 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çılgın gezinti Aman ya Rabbi! Kalp atışlarım hızlandı,korktum yaa...Yükseklik korkum var,tamamını izleyemedim...
__________________ EDEP İLE GELEN LUTUF İLE GİDER |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: ank
Cinsiyet: Rep Gücü: 96 Rep: 9407 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çılgın gezinti bu özel bir yapım dağı böyle çerceve içine almak müthiş bu dağ nerde acaba biliyormusunuz? |
| | |
| | |