![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "Ah! Kadınlar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu videoya ben çok güldüm,umarım beğenirsiniz:)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu videoya ben çok güldüm,umarım beğenirsiniz:)
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ah! Kadınlar İşte kadın ve erkegin beyni....:))))) |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ah! Kadınlar Bu olayın beyinle alakası olduğunu sanmıyorum Daha çok başka uzuvlarla ilgili olduğunu düşünüyorum. NOT: İstatistikler kadınların erkeklerden daha cok cinselliği düşündüğünü gösteriyor.
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR Altın Üye (mayıs 2008) ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Nerden: adana-ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ah! Kadınlar Sevgili yüksel; biliyorsun ki o uzuvları harekete geçirende beyin...Beyniniz....Ayrıca istatistik lere gelince çok inandırıcı değil,tabiki kadın da düşünür cinselliği fakat bence erkeklerle kıyaslanamaz bile.... |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Ah! Kadınlar Yaaaa öle ferrariy binip hava atması deeeeeel ![]() ![]() ![]()
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ah! Kadınlar Vucutda tum kasları harekete geçiren beyindir zaten, bunu sadece erkeklerle sınırlamak doğru değil ,sizi yani kadınları beyinden başka bir organmı kontrol ediyor yoksa? Videodaki bayan eteğinin yarısını evde unutmasaydı şimdi biz bunu tartışmıyor olacaktık.
| | |
| | #7 | |
| FORUM MODERATOR ![]() | Cevap: Ah! Kadınlar Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ İsteyene Değil, İstediğime Yol Veririm!!! | |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ah! Kadınlar Aslında kendiniz ifade etmişsiniz "eteginin yarısını evde unutmasaydı" sözünüzle...Fark burda zaten ben hiç bir kadının şort la gezen bir erkeği gördüğünde aklının başından gittiğini görmedim....Bizim burda tartıştığımız kadının mini eteği değil erkeğin düştüğü durum ....Yanılıyormuyum yoksa??? Sizde zaten video yu paylaşıma açarken kadının mini eteğine bakın diye açmadınız, erkeğin düştüğü komiklik yüzünden paylaştınız bizimle ...Ayrıca kontrol mekanizmam çok gelişkindir tıpkı beynimin beni doğru yönlendirmesi gibi.... |
| | |
| | #9 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ah! Kadınlar Alıntı:
webcamda paylasılamayan erkek Kadınların durumunu anlatan reklam filmi
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... | |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 133 Rep: 13196 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ah! Kadınlar Böyle bir komiklik içinde olamacağımı biliyorsunuz diye düşünüyorum..Videoları izlemem yada izlememem benim bu konudaki ufkumu ne açar nede kapatır...Ayrıca emir kipi ile yapmış olduğunuz bu hitabınızı size hatırlatmak ta fayda görüyorum...kolay gelsin... |
| | |
| | |