![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "Dürüm yiyen Hollandalı Galatasaraylı oluyor! (Knorr Hollanda Reklamı)" başlıklı konu görüntüleniyor, "Galatasaray'ın namı Afrika'ya bile ulaştığına göre Hollanda gayet normal fakat Avrupa'lının ilk aklına gelen şey Türkiye dedimi Galatasaray oluyor....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 227 Rep: 22341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Galatasaray'ın namı Afrika'ya bile ulaştığına göre Hollanda gayet normal fakat Avrupa'lının ilk aklına gelen şey Türkiye dedimi Galatasaray oluyor..
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Dürüm yiyen Hollandalı Galatasaraylı oluyor! (Knorr Hollanda Reklamı) Adam tam bizden olmuş be ustam. Hatta ilk adam bıyık bırakdığını bilmiyorum idim dediğinde çok güzel oluyor.
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | |