![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "takıma imam duası" başlıklı konu görüntüleniyor, "bankasya türkiye birinci futbol liginde mücadele eden boluspor,deplasmanda karşılaşacağı istanbulspor maçı için boludan ayrılmadan evvel ilginç bir uygulamayla bolulu eski bir imam tarafından dualarla yola çıktı. imam duayı detaylandırıp taktiksel ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Aktif Uye ![]() | takıma imam duası bankasya türkiye birinci futbol liginde mücadele eden boluspor,deplasmanda karşılaşacağı istanbulspor maçı için boludan ayrılmadan evvel ilginç bir uygulamayla bolulu eski bir imam tarafından dualarla yola çıktı. imam duayı detaylandırıp taktiksel olarak yapmaya başlayınca futbolcular ve yöneticiler kendilerini tutamayıp güldüler. komik bir video izlemenizi tavsiye ediyorum,bu arada maçın skoru istanbulspor 0- boluspor 1 |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 16 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: takıma imam duası hacı ,hoca, ımam, muezzın, muftu bunların c u genellkle tehlıkelı olur:) ama bu ımamı sevdım her eve lazım bole bır ımam teskkurler![]() |
| | |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: takıma imam duası Az önce izledim burda gülmekten kırıldık imam futbolculara takıma öyle bi dua ediyoki ordaki boluspor takımındakiler gülmekten kırıldı:)
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler |
| | |
| | |