![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "Youtube'a girmenin yolları" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alıntı: RABİA ´isimli üyeden Alıntı Peki sayın admin, Mahkeme kararıyla yasaklanmış bir siteye başka yollar deneyerek girmek, hukuki işlem gerektirmez mi? Merakımdan soruyorum sadece... Bunu Türkiye Cumhuriyetinin savcılarına, hukukcularına sormak ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 31399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Proxy ile Youtube'a girmenin yolları Alıntı:
youtube olayı şuna benziyor, Bir suçluyu cezaevine atıyorsunuz ama cezaevi kapısını açık bırakıyorsunuz Bu durumda cezaevinden kaçan suçlumu hatalı yoksa kapıyı açık bırakan gardiyan mı? sorgulamak lazım :)
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 4
Cinsiyet: Rep Gücü: 391 Rep: 38822 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Proxy ile Youtube'a girmenin yolları Alıntı:
Haklısınız...Zira Türkiye Cumhuriyetinin hukukunda bir hayli boşluk ve eksiklikler mevcut...
__________________ CANIN CENNETE ADAMIM ! | |
| | |
| | #13 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: nereye? Yaş: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 317 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Proxy ile Youtube'a girmenin yolları Kim olduğumu söyleyebilmem için 7 günlük üye olmam lazım. ÖM atamıyorum. mail adresine söyleyeyim .Sen beni 2 yıldır tanıyorsun. Sevgili Youtube |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Youtub'a girmek istiyorsanız bunu adres çubuğuna yazın sonra site açılınca YouTube - Broadcast Yourself. yaz browse butonuna tıkla karşınıza youtube gelecektir. PROXY GENIE |
| | |
| | #15 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 321 Rep: 31399 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Youtube'a Giriş Yöntemi (kesin çözüm) Hepimizin bildiği gibi Türkiye ‘ den YouTube ‘ a giriş birçok kez engellendi , şuan hala girilemiyor ve uzun bir süre de bu durumun değişeceğini sanmıyorum . YouTube ‘ girmek için alternatif birçok yöntem mevcut . Fakat bunların hepsi detay isteyen yöntemler oluyor genelde ve bir süre sonra YouTube alternatifi başka sitelere yönelmeye başlıyoruz . Benim şimdi anlatacağım yöntemle 2 dakika içerisinde YouTube ‘ a girebileceksiniz . Tam olarak ne yapıyor bu progr***** ? Bilgisayarımızdaki hosts dosyasına ( C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts ) ( dosyanın uzantısı yok ) YouTube ait olan 2859 tane ip ‘ yi kaydedip YouTube ‘ a tam anlamıyla erişmemizi sağlıyor . ( Diğer bazı yöntemlerle YouTube ‘ a girilebiliyor ama video açılmıyor veyahut YouTube ‘ a giriyorsunuz fakat üye girişi yapamıyorsunuz , ama bu tamamen sorunsuz üye girişi de yapabiliryorsunuz videoları da sorunsuzca izleyebiliyorsunuz ) Bilgisayarınıza ayrıca herhangi bir program kurmuyor dolayısıyla bilgisayarınızın hızını da etkilemiyor yaptığı sadece hosts dosyasını düzenlemek . Hazırsanız başlayalım Öncelikle şuradan YouTube Jacker adlı programı indiriyoruz . ( Programı sadece bir kere kuracağız sonra normal bir şekilde youtube.com yazıp gireceğiz yani program sadece ilk başta kurarken işimize yarayacak ) Daha sonra YouTubeJackerKur.exe dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlatıyoruz . İleri ‘ yi tıklıyoruz . Lisans sözleşmesi koşullarını kabul ediyorum ‘ u seçtikten sonra İleri ‘ yi tıklıyoruz . Yükle ‘ yi tıklıyoruz . Son olarak da kurulumun başarılı olduğunu gösteren ekranda Son ‘ a tıklıyoruz . Sonra Internet Explorer ‘ ı açıp YouTube - Broadcast Yourself. adresine giriyoruz ve işte karşınızda YouTube Programı İndirmek İçin Tıklayınız kaynak
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| telekom, video, yasak, youtube, youtube giris |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |