![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "Sarhoş" başlıklı konu görüntüleniyor, "Zil zurna sarhoş olmuş iki kafadar birbirinden destek alarak ayağa kalkmaya çalışmaları izlemeye değer..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 20
Cinsiyet: Rep Gücü: 241 Rep: 23350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zil zurna sarhoş olmuş iki kafadar birbirinden destek alarak ayağa kalkmaya çalışmaları izlemeye değer
__________________ | |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 41 ![]() | Cevap: Sarhoş COK KOMİK YA GÜLMAKTEN BAYILCAKTIM |
| | |
| | #3 |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: Sarhoş emegine saglık guzel kafadarlar
__________________ Replerinizi Bekliyorum Saygılarımla Sc[o]rN€sL! Sc[o]rp!an!st* |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sarhoş Manyak bir hal almış bunlar yha onlar videoya çeken ben olmak ister idim hem yakından seyir ederdim:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |