![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "YILAN ŞEKLİNDE DOGAN BEBEK :(" başlıklı konu görüntüleniyor, "BUYRUN nereye koyacagımı bılemedıgımden buraya koydum ınsallah dogru yere koymusumdur Link silinmiştir (admin)..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye | YILAN ŞEKLİNDE DOGAN BEBEK :( BUYRUN nereye koyacagımı bılemedıgımden buraya koydum ınsallah dogru yere koymusumdur Link silinmiştir (admin)
__________________ Replerinizi Bekliyorum Saygılarımla Sc[o]rN€sL! Sc[o]rp!an!st* Konu Sc[o]rp!an!st* tarafından (22-11-2007 Saat 06:05 PM ) değiştirilmiştir. |
| |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: Ankara Yaş: 37
Rep Gücü: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YILAN ŞEKLİNDE DOGAN BEBEK :( Şimdi aklıma yazacak çok kelime geliyorda, bu ne bana neden yaşıma yakışmaz. -Şimdi birincisi bunu neden kamera şakalarında yayınladın. Böylesine bir insanlık dramının neresi şaka geldi sana. -Böylesine bir dramdan medet umarak faydalanmak isteğini yaşına bağlıyorum yoksa ok daha ağır sözleri duyardın benden. -Bu ne bir yılan nede başka bir şey muhtemelen hamilelik sürecinde yaşanmış bir sorunun yada uyuşturucu madde kullanımı sonucu ortaya çıkmış bir dram. Ordaki sonuçta yeni doğmuş bir bebek, bir canlı, bir insan. Bunu şu anda anlamzssın ama bir gün kendi evladın olduğunda, bu konuda kamera şakası olacak yada bunun üzerinden rep talep edilecek bir şey olmadığını daha iyi anlayacaksın. Modaratör arkadaşlardan dileğim bu konu ya tamamen silinsin yada en azındna kamera şakaları bölümünden kaldırılsın. Ortada komik olan hiç bir şey yok..... |
| |
| | #3 | |
| Kısıtlanmıs Uye | Cevap: YILAN ŞEKLİNDE DOGAN BEBEK :( Alıntı:
__________________ Replerinizi Bekliyorum Saygılarımla Sc[o]rN€sL! Sc[o]rp!an!st* | |
| |
| | #4 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: YILAN ŞEKLİNDE DOGAN BEBEK :( Forumda Baslık acarken arama yapalım, Eklediğin videoların cogu daha once eklenmiş :( Alıntı Şartları Kurallara uyarsan daha faydalı olursun,Bu kurallar uye ve ziyaretcilerin forumda daha rahat gezinebilmeleri ,aradıkları konuları daha cabuk bulabilmeleri icin konulmuştur. KONU KILITLENMIŞTIR
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |