![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "Kadınlar'ın sahoşluğuda başka oluyor :)" başlıklı konu görüntüleniyor, "İçkiyi fazla kaçıran Asyalı bir genç kız caddenin ortasında dansa başlıyor Break.com Video..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 250 Rep: 24222 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin! lafa bakarım laf mı diye, Adama bakarım adam mı diye... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Kadınlar'ın sahoşluğuda başka oluyor :) Bu kız baya bir fazla kaçırmış içkiyi:) Caddede abes olmuşta bir sirkte filan olsa idi alkış alır idi sanırım:) Baya manyamış sarhoşluk ile ama bu anı yakalayıpta videosunu çekenede helal olsun yani:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Kadınlar'ın sahoşluğuda başka oluyor :) abi ne fazla kaçırması bu resmen içkinin içinde yüzmüş![]() |
| | |
| | #4 |
| Kısıtlanmıs Uye | Emege Saygı Saol Arkadasım
__________________ Replerinizi Bekliyorum Saygılarımla Sc[o]rN€sL! Sc[o]rp!an!st* |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |