![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Video izle & video paylaş forumu içinde "Çölde Sigara yakmanın yontemi" başlıklı konu görüntüleniyor, "Iraklı bir adam çölde ateş bulamayınca sigarasını yakmak için silahına davrandı. izleyin adam sigarasını nasıl yakıyor?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 295 Rep: 28733 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çölde Sigara yakmanın yontemi Iraklı bir adam çölde ateş bulamayınca sigarasını yakmak için silahına davrandı. izleyin adam sigarasını nasıl yakıyor?
__________________ Akıllı bir adam yalnız kendi tecrübelerinden, çok akıllı bir adam başkalarının da tecrübelerinden yararlanır |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Nerden: eskişehir Yaş: 51
Cinsiyet: Rep Gücü: 47 Rep: 4660 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çölde Sigara yakmanın yontemi ustad ben 40 yıl düşünsem aklıma gelmez herhalde sigarayı yakamadığım için sigarayı bırakırdım ben ateş olmadığı zaman yakın gözlüğümün camıyla yakıyorum yalnız güneşli hava olursa |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 104 Rep: 10191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çölde Sigara yakmanın yontemi Ben bu tip arap görünce, elindeki keleş derlerde ben KALLEŞ derim, aklıma yemeni, filistini, ecdadıma yapılan ihanetleri getiriyor, şunların daha medeni görüntülü ve elinde KALLEŞi olmayanından gösterin. Hala bize ihanet, Fransız ve İngilize malum duruş...... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |