![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Guzin Abla Asmis Artik :))..." başlıklı konu görüntüleniyor, "Guzin abla İzmir' den M.T. soruyor : Ben 38 yaşında, kimya ögretmeni bir genç bayanım. Üç ay kadar önce kısmetim açıldı ve iyi niyetli bir gençle tanıştım. Geçen hafta da ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Kısıtlanmıs Uye Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: kocaeli
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 344 ![]() ![]() ![]() ![]() | Guzin Abla Asmis Artik :))... Guzin abla İzmir' den M.T. soruyor : Ben 38 yaşında, kimya ögretmeni bir genç bayanım. Üç ay kadar önce kısmetim açıldı ve iyi niyetli bir gençle tanıştım. Geçen hafta da nişanlandık.Mutluluktan uçuyordum ki dün laboratuarda korkunç bir sey keşfettim.Nişanlımın bana aldığı yüzüğü denemek için civaya attım ve maalesef yüzdü.Halbuki saf altının özgül ağırlığı civanınkinden fazla, yüzüğün batması gerekirdi. Demek bana aldığı yüzük saf altın değil, öyleyse sevgisi de saf olamaz. Şimdi ben bu civayı nişanlımın yemeğine koyup bu işi bitirmeyi düşünüyorum, ne dersiniz? Sıkı durun şimdi, işte Güzin Abla' nın Cevabı Arşimet'in hayatına her yönüyle vakıf olduğunuz anlaşılıyor. Yalnız yüzey gerilimini hesaba katmamışsınız, civanın yüzey gerilimi suyunkinden çok daha fazladır, böylece kendinden ağır cisimleri de kaldırabilir, çünkü o cisim batarken ortaya çıkartacağı yüzey için harcaması gereken enerji, kendi potansiyel enerjisinden fazla olabilir. Ayrıca civanın saf olmama ihtimali de var, o yüzden ani kararlar vermeyin derim... Hey gidi Güzin ablam benim:)))
__________________ İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Guzin Abla Asmis Artik :))... çok güzeldi ya ellerine sağlık ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Guzin Abla Asmis Artik :))... aynı konuyu 16 mayısta bende yazdım.aramadan güzin yazıp aratsaydın karşına çıkardı.(sana akıl veriyorum ama daha düne kadar bende başkalarının koyduğu konuları yazıyordum bilmeden) ![]() neyse arkadaşım ben öğrendim arama yapmasını sende öğrenki böyle hatalar olmasın |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Guzin Abla Asmis Artik :))... Güzel bir paylaşımdı çitlembik emeğine sağlık:) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |