FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

Bayan Tipleri

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Bayan Tipleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bayan "Harbi Kız" # Şunları Söyler : "Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!!" # Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı. # Avantajları : Kafadengi, eğlenceli. # Dezavantajları ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-05-2007, 12:57 PM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok… ÖyLesine işte..

Blog Mesajları: 36
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
Bayan Tipleri

Bayan "Harbi Kız"
# Şunları Söyler : "Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!!"
# Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı.
# Avantajları : Kafadengi, eğlenceli.
# Dezavantajları : Bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü kuvvetli olurlar. Kafasını bozarsanız, hakkınızda pek hayırlı olmaz...

Bayan "Cıyak Cıyak"
# Şunları Söyler : "Seni serseeeeeeem!!!! Gel burayaaa!!! Çabuk söyle bu saate kadar nerdeydiiiiiinnnnnnnn?"
# Halk Dilinde İsimleri : Cadaloz, Başbelası.
# Avantajları : Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne...
# Dezavantajları : Sürekli kafanıza bişeyler fırlatır, uçan tekme savurur...

Bayan "Mızmız"
# Şunları Söyler : "Aaah başım.. ayağım.. ayyy mideme ağrı saplandı."
# Halk Dilinde İsimleri : Mıymıntı, Uyuntu, Karın ağrısı.
# Avantajları : Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir.
# Dezavantajları : Bulaşıcıdır!

Bayan ´Patron´
# Şunları Söyler : "Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan!"
# Halk Dilinde İsimleri : Çokbilmiş, Müdire Hanım, Diktatör, Terminatör!
# Avantajları : Çoğunlukla doğruları söyler.
# Dezavantajları : Yahu doğruları söylese ne oluuuuur, söylemese ne oluuur...

Bayan "Kararsız"
# Şunları Söyler : "Ay ben ne yapsam.. İşten ayrılsam mı.. Evi değiştirsem.. Saç rengimi değiştirsem.. Yoksa böyle iyi mi.. Ayyy ya daha kötü olursa..."
# Halk Dilinde İsimleri : Bayan Panik, Bayan Kriz.
# Avantajları : Kolay ikna edilir, kolay sakinleştirilir.
# Dezavantajları: 2 dakika sonra herşey yeniden başlar.

Bayan "Vahşi"
# Şunları Söyler : Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok, yani ne yapacakları hiç belli olmaz.
# Halk Dilinde İsimleri : Çılgın.
# Avantajları : Her an herşeye hazırdır.
# Dezavantajları : Güvenilmezdir...

Bayan "Donuk"
# Şunları Söyler : "Ne anlıyorsun bu çizgi filmlerden, bu abuk fıkralardan, karikatürlerden? Ne çocukça şeyler bunlar.."
# Halk Dilinde İsimleri : Ruhsuz, Soğuk, Buz Kalıbı.
# Avantajları : Hayatınızda olduğu sürece, arkadaşlarınızın sizin için endişelenmesini sağlar.
# Dezavantajları : ...tabii "arkadaş" diye bişeyiniz kalmışsa

Bayan "Rüya Kız"
# Şunları Söyler : "Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!"
# Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek
# Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz...
# Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir...
doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links
Alt 25-05-2007, 01:48 PM   #2
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor
Cevap: Bayan Tipleri

Bayan "Vahşi"
# Şunları Söyler : Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok, yani ne yapacakları hiç belli olmaz.

İşte aradığım tip budur benim :)
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Alt 25-05-2007, 02:04 PM   #3
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok… ÖyLesine işte..

Blog Mesajları: 36
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor

Alıntı:
impex´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bayan "Vahşi"

İşte aradığım tip budur benim :)
sen aramaya devam et belki bulursun arkadaşım
doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-05-2007, 02:14 PM   #4
Super Aktif

Karakarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Blog Mesajları: 1
Karakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyorKarakarizma çok gurur duyuyor

Araya araya insan mevlasını da bulur belasını da :):):)

Ama en kolay bulunacak olan Bayan Mızmız sanırım ...
Karakarizma isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 25-05-2007, 03:36 PM   #5
SUPER MODERATOR

Gülüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Herkes Kendine Yakıştığı Gibi Yaşar

Gülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyorGülüm çok gurur duyuyor

Bayan "Rüya Kız"
# Şunları Söyler : "Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!"
# Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek
# Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz...
# Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir...

Hım bana meleksin sen der hep arkadaşım demekki bağdaşıyorum bu rüya kızla ben:)
Gülüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Seçenekler
Stil