![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Bayan Tipleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bayan "Harbi Kız" # Şunları Söyler : "Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!!" # Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı. # Avantajları : Kafadengi, eğlenceli. # Dezavantajları ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bayan Tipleri Bayan "Harbi Kız" # Şunları Söyler : "Ahh boks maçına bilet mi aldın! Harikasın beee!!!" # Halk Dilinde İsimleri : Delikanlı Kız, Bacı. # Avantajları : Kafadengi, eğlenceli. # Dezavantajları : Bu tipler genellikle erkek gibi yapılı güçlü kuvvetli olurlar. Kafasını bozarsanız, hakkınızda pek hayırlı olmaz... Bayan "Cıyak Cıyak" # Şunları Söyler : "Seni serseeeeeeem!!!! Gel burayaaa!!! Çabuk söyle bu saate kadar nerdeydiiiiiinnnnnnnn?" # Halk Dilinde İsimleri : Cadaloz, Başbelası. # Avantajları : Kendince size ilgi gösteriyor işte daha ne... # Dezavantajları : Sürekli kafanıza bişeyler fırlatır, uçan tekme savurur... Bayan "Mızmız" # Şunları Söyler : "Aaah başım.. ayağım.. ayyy mideme ağrı saplandı." # Halk Dilinde İsimleri : Mıymıntı, Uyuntu, Karın ağrısı. # Avantajları : Sayesinde anatomi ve tıp bilginiz gelişir. # Dezavantajları : Bulaşıcıdır! Bayan ´Patron´ # Şunları Söyler : "Çabuk kalk!! O kravat olmamış çıkar başka bir tane tak!! Saçlarını biraz kestir!! Git para kazan!" # Halk Dilinde İsimleri : Çokbilmiş, Müdire Hanım, Diktatör, Terminatör! # Avantajları : Çoğunlukla doğruları söyler. # Dezavantajları : Yahu doğruları söylese ne oluuuuur, söylemese ne oluuur... Bayan "Kararsız" # Şunları Söyler : "Ay ben ne yapsam.. İşten ayrılsam mı.. Evi değiştirsem.. Saç rengimi değiştirsem.. Yoksa böyle iyi mi.. Ayyy ya daha kötü olursa..." # Halk Dilinde İsimleri : Bayan Panik, Bayan Kriz. # Avantajları : Kolay ikna edilir, kolay sakinleştirilir. # Dezavantajları: 2 dakika sonra herşey yeniden başlar. Bayan "Vahşi" # Şunları Söyler : Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok, yani ne yapacakları hiç belli olmaz. # Halk Dilinde İsimleri : Çılgın. # Avantajları : Her an herşeye hazırdır. # Dezavantajları : Güvenilmezdir... Bayan "Donuk" # Şunları Söyler : "Ne anlıyorsun bu çizgi filmlerden, bu abuk fıkralardan, karikatürlerden? Ne çocukça şeyler bunlar.." # Halk Dilinde İsimleri : Ruhsuz, Soğuk, Buz Kalıbı. # Avantajları : Hayatınızda olduğu sürece, arkadaşlarınızın sizin için endişelenmesini sağlar. # Dezavantajları : ...tabii "arkadaş" diye bişeyiniz kalmışsa Bayan "Rüya Kız" # Şunları Söyler : "Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!" # Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek # Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz... # Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir... |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Bayan Tipleri Bayan "Vahşi" # Şunları Söyler : Valla bu türün pek bilinen kalıplaşmış sözü yok, yani ne yapacakları hiç belli olmaz. # Halk Dilinde İsimleri : Çılgın. # Avantajları : Her an herşeye hazırdır. # Dezavantajları : Güvenilmezdir... İşte aradığım tip budur benim :) |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bayan Tipleri Bayan "Rüya Kız" # Şunları Söyler : "Seni herşeyinle çok seviyorum benim yakışıklı, akıllı, tatlı sevgilim!" # Halk Dilinde İsimleri : Kanatsız Melek # Avantajları : Eğlenceli, akıllı ve eşsiz... # Dezavantajları : Ya hiç karşınıza çıkmaz ya da karşınıza çıktığında çok geçtir... Hım bana meleksin sen der hep arkadaşım demekki bağdaşıyorum bu rüya kızla ben:) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |