![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "salı günü cuma namazı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sene bindokuzyüz çift sıfır deden bilmez ama baban belki bilir, salı günü cuma namazından çıktıktan sonra atın üstüde yaya halinde gidiyoruz çölde kar diz boyu karsimda düşman askerleri çektim kılıcımı ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | salı günü cuma namazı Sene bindokuzyüz çift sıfır deden bilmez ama baban belki bilir, salı günü cuma namazından çıktıktan sonra atın üstüde yaya halinde gidiyoruz çölde kar diz boyu karsimda düşman askerleri çektim kılıcımı iki el ateş ettim adamin bacağından vurdum benim kolumu alçıya aldılar son sürat hastahaneye gidiyoruz arabada damla benzin yok neyse o zamanlar elektrik yok.Allah seni inandırsın mum ışığında televizyon seyrediyoruz böyle bi olay geçti başımdan anlatayım dedim . . |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: salı günü cuma namazı mum ışığında televizyon seyretmek ha oda güzelmiş:):) |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 45 ![]() | Cevap: salı günü cuma namazı Güzelmiş Saol ;););):):):) |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: salı günü cuma namazı güzelmiş valla arabada bi damla benzin yokmuş ama neyse ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: salı günü cuma namazı kusura bakma ama bana çok iğrenç geldi |
| | |
| | #7 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: salı günü cuma namazı sana nasıl geldi bilemem ama sen o iğrenç yorumunu kendine sakla adam gibi yaz yada adam olmayı öğren?
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Banned Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 10 ![]() | Cevap: salı günü cuma namazı adminsin die hemen terslemenmi lazım ben sadece beğenmediğimi belirtmek istedim illakide olumlu elieştrimi yapçaz kardeşim beğenmedim alalala banlayın |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Cinsiyet: Rep Gücü: 244 Rep: 24042 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: salı günü cuma namazı Beğenmeyen olumsuz eleştiri veya memnun kalmadığını belirtebilir yalnız hitap şeklimize dikkat edelim öyle küçük düşürücü kelime kullanmak yasak arkadaşlarımızın emeğini rencide etmek olmaz? ![]()
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: salı günü cuma namazı bu klasiği bizimle paylaştığın için SaĞĞol |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |