![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "seven kocanın duası" başlıklı konu görüntüleniyor, "Allah'ım.... Onun başı ağrımasın, benimki ağrısın. Onun bir yeri kırılmasın, benimki kırılsın. O üzülmesin, ben üzüleyim. O çalışmasın,ben çalısayım. O aldatmasın,ben aldatayım. O dul kalmasın, ben dul kalayım." Amin....."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | seven kocanın duası Allah'ım.... Onun başı ağrımasın, benimki ağrısın. Onun bir yeri kırılmasın, benimki kırılsın. O üzülmesin, ben üzüleyim. O çalışmasın,ben çalısayım. O aldatmasın,ben aldatayım. O dul kalmasın, ben dul kalayım." Amin.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 45 ![]() | Cevap: seven kocanın duası Sağol Çok Güsel Bir Paylaşım |
| | |
| | #4 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 100 Rep: 9690 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: seven kocanın duası ne düşünceli erkekmiş ama
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |