![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "bir çiftin günlüğü" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kadının Günlüğü Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum. Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var. Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir çiftin günlüğü Kadının Günlüğü Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum. Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var. Bugün Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum. Pişti, demleniyor.Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız.. Eve geldi sonunda. Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki. Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında birşeyler Geveledi. Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın,hala uzak,hala kabuğuna çekilmiş. Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor.Benden genç mi acaba? İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın? Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım "neyin var?" diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu.. "Yok birşeyim" diye geçiştirdi. O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu. Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile.Belki de kilo alıyorum. Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı,ama eller hissiz, parmak uçları soğuk... Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan. Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar. Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım. Erkeğin Günlüğü : Öff be, FENERBAHÇE YİNE yenildi. Ama, kuru fasülye güzeldi. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: bir çiftin günlüğü SELAM YAZINIZI MERAKLA OKUDUM AMA HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIM NEDEN TÜM ERKEKLER AYNI:redfac e: BUKADAR UMURSAMAZ OLMAK İŞİNİZE Mİ GELİYOR![]() |
| | |
| | #4 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: bir çiftin günlüğü Belki de üzerimizi fazla geldiğiniz içindir. Bende tam tersi yorum yapayım o zaman size. Neden tüm kadınlar pinpirikli bu kadar. Bir gün olsun sıkılma hakkımız olamaz mı |
| | |
| | #5 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 208 Rep: 20455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir çiftin günlüğü Bir erkek sıkılıyorsa bir bayanda sıkılabilir,bunu vır vır olarak algılamayın davıd bey. Karşılıklı empati kurarak biribirimizi anlamaya çalışırsak bu denli karşılıklı suçlamalarda olmaz sanırım. |
| | |
| | #7 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: bir çiftin günlüğü sanırım beni yalış anladınız umursamaz derken kadın okadar hazılık yapıyor erkek aklından neler geçiriyor erkek sıkılırsa sorun yok ama kadını umursamazsa sorun çok ayrıca (pinpirikli) demişsiniz ya evet öyleyiz çünkü kimse deger verdigi ni canının diger yarısını kaybetmek istemez erkeklerde öyleeeeeeeeeeeee (pinpirikli) bizim kadar olmasada ![]() |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 168 ![]() ![]() | Cevap: Bir Çiftîn Günlüğü işte bütün erkekler böyle... birde kadınları anlamak zor diyolar... ellerinize sağlık çok güzeldi... |
| | |
| | #9 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10297 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Bir Çiftîn Günlüğü İşte ya biz kadınların nasıl hassas oluşu veeee maalesef erkeklerinde vurdum duymazlığı.. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |