![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "bu kadarda olmaz" başlıklı konu görüntüleniyor, "*Dostum, bana bir tane Yüzüklerin Efendisi'nin çocuk versiyonundan verir misin? (Adam korsan VCD'dden Harry Potter'ı isterken) * SSK gözlüğü yazılır. Tansiyona, şekere bakılır. Kurban kesilir! (Gebze'de bir eczanenin camından) *Windovslu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu kadarda olmaz *Dostum, bana bir tane Yüzüklerin Efendisi'nin çocuk versiyonundan verir misin? (Adam korsan VCD'dden Harry Potter'ı isterken) * SSK gözlüğü yazılır. Tansiyona, şekere bakılır. Kurban kesilir! (Gebze'de bir eczanenin camından) *Windovslu âletle rot balansi yapıyoruz! (Aksaray'da bir lastikçinin vitrininden) * Kartuş ve kolonya doldurulur! (Eskişehirde bir dükkânın camından) * Burada adam olana, edebiyle konuşana hizmet verilir. (Eminönünde bir bakkalın camından) * Patlayan top geldi! (Bir kırtasiyenin camından) * Penguen yemi bulunur! (Kocaeli Hereke'de kendi halinde bir bakkalın camından) * Reşat, lütfen buraya park yapma! (Kadıköy'de bir duvar) * The Anatolian child does not eat these feet! (Kaş'ta Doğan görünümlü bir Şahin'in arka camından) * Geçmiş olsun, buraya kadar frensiz geldik! (işe gelmek için bindiğim dolmuşun şoförü, son durağa geldiğimizde sırıtarak) * Yaşlı teyze: Evlâdım, sağda mübarek bir yerde indirir misin? M. şoförü: Az ileride camii var, seni orada bırakayım teyze... |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |