![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Böyle bir özgeçmiş daha önce gördünüz mü?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Sevgilii Human Resources (insan Kaynaklan) elemanları! Şu an benimle ilgilenmediğinizin farkındayım, çünkü ben yeni bir mezunum. Tarsus Amerikan Lisesi+Koç Ü. Ekonomi bölümü mezunuyum, ingilizce'm çok iyi ama yakında unutacağım (7 ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Böyle bir özgeçmiş daha önce gördünüz mü? Sevgilii Human Resources (insan Kaynaklan) elemanları! Şu an benimle ilgilenmediğinizin farkındayım, çünkü ben yeni bir mezunum. Tarsus Amerikan Lisesi+Koç Ü. Ekonomi bölümü mezunuyum, ingilizce'm çok iyi ama yakında unutacağım (7 sene Tarsus Amerikan+4 sene Koç - l} sene ingilizce). Bilgisayarla aram çok iyi. Fifa99'un kralıyım (Daha iyi olduğunu iddia eden genel müdürünüz falan varsa kapışalım!). Counter Strike'ta bir numarayım. Bunun yanında önemsiz de olsa Word, Excel, hepsini biliyorum. Siz "Ofis programlan" diyorsunuz. Sizi hiç ilgilendirmediğini biliyorum ama Flash 5.0, Frontpage 2000 gibi programlan da biliyorum. Biraz da HTML vejava... Boş zamanlarımda sinemaya giderim, müzik dinlerim falan filân da bundan size ne ki? inanmıyorsanız söyleyeyim: En son Driven filmine gittim. Biliyorum hâlâ inanmıyorsunuz, bu yüzden film hakkında izlenimlerimi söyleyeceğim: Yarış sahneleri harika çekilmiş ama filmde iş yok. Hâlâ inanmıyorsanız Allah size akıl fikir versin. Neyse konuya gelelim. Beni işe almak için başvurmak istiyorsanız, e-mail yoluyla şirket hakkında detaylı bilgi verip bana menburian@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz. Not: Eksik gönderilen şirket bilgileri sizin hemen elenmenize yol açabilir. Biraz da işi kabul etme prosedüründen bahsedeyim. Gönderilen başvurulardan sonra 8 teste tabi tutulacaksınız. Bu testleri geçerseniz yazılı ve sözlü mülakatlardan sonra şirketinizin bütün elemanlarına ingilizce sınavı uygulanacak. Bu arada genç bir şirkette çalışmak istiyorum (Yaş ortalaması 25'i geçmeyecek!). Birden fazla şirket bütün testleri geçerse averaja bakılacak, o da eşitse kendi aranızda oynanan maçlara bakılacak. O da eşitse yazı tura atacağım. Şu anda elimde 36 değişik şirkete ait red mektubu var. Bunları çerçeveletip duvarıma astım ama artık duvarda yer kalmadı. Bu yüzden sadece ciddî başvuruları değerlendireceğim. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 5 Rep: 300 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Böyle bir özgeçmiş daha önce gördünüz mü? fazlasıyla özgün... hayat sanatkarı derim ben böylesine...helal ....yürübe aslanım kim tutar seni...
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Böyle bir özgeçmiş daha önce gördünüz mü? ey be aslanm benim yürrüüüüüü helal sana beeee
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Nerden: bursa
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Böyle bir özgeçmiş daha önce gördünüz mü? bi de şirket müdürü 25 yaşını geçmemiş ve 10 sene mühendislik deneyimi olsun haaaaa ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |