![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "bir erkeği evliliğe götürmenin yolları" başlıklı konu görüntüleniyor, "- Ben neyim senin için? Hayri lütfen bana söyler misin, senin için kimimben? - Senden bi çocuğum olsun istiyorum Nejat. Evlenmemiz şart diil. - Annem seninle tanışmak istiyor Haydar? Canım ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 7
Rep Gücü: 519 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir erkeği evliliğe götürmenin yolları - Ben neyim senin için? Hayri lütfen bana söyler misin, senin için kimimben? - Senden bi çocuğum olsun istiyorum Nejat. Evlenmemiz şart diil. - Annem seninle tanışmak istiyor Haydar? Canım ne var bi gelip merhaba desen? - Seninle bir koltuğa uzanıp filmler seyretmek istiyorum Mahfi? - Kesinlikle evlenmeyi düşünmüyorum. Evlilik bana göre değil Hikmet. - Babam artık görüşmeyeceksin o çapulcuyla dedi Tarık? - Beni ne doktorlar ne mühendisler istedi bilsen? Aklın durur yani. Ne o durgunlaştın Fevzi? - Evlenmekten korkacak ne var Hidayet. Alt tarafı bir kağıt parçasındanmı korkuyorsun. - Bizim ilişkimizde eksik bişey var ama nedir bulamıyorum Fırat? - Bu gün kravatını ben bağlamak istiyorum Ferit? - Nasıl yaptığım kuzu kapamayı beğendin mi Talat. ıstersen sana hergün yaparım. - Evlenmek şart diil. ılişkimize bir isim vermek istiyorum. Ne bileyim adını koyalım tarif edelim yani. - Beni tanıştırırken kız arkadaşım demenden bıktım. Asker arkadaşım gibi kız arkadaşım. Ne demek şimdi bu. Git başımdan Hüseyin? - Yo yo diş fırçam çantamda kalsın. Senin banyonda ne işi var. Lütfen ısrar etme şafak! - Eh madem istiyosun bu eve de bir tane alırım. Bi tane senin evinde olur bi tane benim evimde. - Hayatııııım. Maçın başladı gel... Sana bira da açtım. Çerez filan? - Soyadın çok güzelmiş Ertan? Dikkat ettin mi benim ismimle de çok kafiyeli oluyor. - Değişen ne olabilir ki Sinan. Biz seninle zaten evli gibi yaşıyoruz. - Bak ne diyicem. Bi akşam yemek yapiyim. Annenler de gelsin ? - Hayatla ilgili planların nedir İbrahim? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Nerden: trabzon Yaş: 22
Rep Gücü: 5 ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: bir erkeği evliliğe götürmenin yolları aa aa !! bence bunlar adamı nikah masasından bile kaçırır
__________________ ......söylediğine inan,inandığını söyle.... |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: bir erkeği evliliğe götürmenin yolları ahhh bir bayan bulamdım ki nikaha götürsün beni :) - Senden bi çocuğum olsun istiyorum Nejat. Evlenmemiz şart diil çocuktan sonra istersen evlenme de göreyim :))))
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'':cool: |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |