![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "öğrenci bahaneleri" başlıklı konu görüntüleniyor, "- evladım bugün sözlü yapıcam demedim mi neden çalışmadın? - saatlerce süpermeydana girdim - ne diyon nan sen? ben niye görmedim o zaman seni zibidi? - ben çalıştım aslında - ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 350 Rep: 34072 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | öğrenci bahaneleri - evladım bugün sözlü yapıcam demedim mi neden çalışmadın? - saatlerce süpermeydana girdim - ne diyon nan sen? ben niye görmedim o zaman seni zibidi? - ben çalıştım aslında - evladım bugün sözlü yapıcam demedim mi neden çalışmadın? :angry: - içimden gelmedi hocam - iyi otur 0 verdim - bari bi 50 cik verseydiniz - içimden gelmedi yavrum zuhahaha - evladım bugün sözlü yapıcam demedim mi neden çalışmadın? - hocam elektrikler gitti (bu olmadı ya) aslında misafir geldi ondan - hangisi olum karar ver - hocam siz hangisini uygun görürseniz - otur sıfır - evladım bugün sözlü yapıcam demedim mi neden çalışmadın? - müdüre aradıda saatlerce konuştuk - ne konuştunuz o kadar bakim - gelecekle ilgili planlarımızdan - terbiyesiz bunlar burda konuşulacak şeyler mi :angry: - ne var ya hocam?! şu arkaya bi basket potası yaptırmayı düşünüyoruz, bi de kapıya nöbetçi koymayı. ben de okul temsilcisiyim, okulun geleceğiyle ilgili planları vermeye bizim de hakkımız var :wacky: - oğlum yarınki sınavına çalıştın mı? - yok sabaha kadar sevgilimle kavga ettim - efendimm? :angry: - yedi basımın etini anne ya - oğlum artık sana kontör yok:angry: +ama sevgilim bana ders calıstırıyodu aslında - evladım bugün sözlü yapıcam demedim mi? neden çalışmadın? :angry: - internet kesikti, süpermeydana giremedim hocam - :wacky: |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |