![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Enteresan Sorular !" başlıklı konu görüntüleniyor, "1. "Uykusunda ölen bir insan, ertesi günün sabahına kadar bunun farkına varamaz, değil mi doktor?" 2. "En genç olan oğlunuz, hani şu 20 yaşında olan, kaç yaşındaydı?" 3. "Resminiz çekilirken ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Enteresan Sorular ! 1. "Uykusunda ölen bir insan, ertesi günün sabahına kadar bunun farkına varamaz, değil mi doktor?" 2. "En genç olan oğlunuz, hani şu 20 yaşında olan, kaç yaşındaydı?" 3. "Resminiz çekilirken orada mıydınız?" 4. "Yalnız mıydınız, yoksa kendi başınıza mıydınız?" 5. "Savaşta öldürülen kardeşiniz miydi yoksa siz miydiniz?" 6. "Sizi öldürdü mü?" 7. "çarpışma esnasında araçlar arasında ne kadar mesafe vardı?" 8. "Oradan ayrılana kadar orada mı kaldınız?" 9. "Kaç kere intihar etmeyi başardınız?" 10. Soru: "üç çocugunuz var, değil mi?" _Cevap: "Evet." _Soru: "Kaçı erkek?" _Cevap: "Erkek yok."_Soru: "Hiç kızınız var mı?" 11. Soru: "Merdivenler alt bodruma iniyor dediniz, değil mi?" _Cevap: "Evet." _Soru: "Peki bu merdivenler yukarı da çıkıyor muydu?" Bu Sorular Avukatlar Tarafından Sanıklara Sorulmustur ! |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Enteresan Sorular ! bence bunları ciddi olarak sormamışlardır. Daha çok tuzak sorusu gibi.
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 194 Rep: 19079 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Enteresan Sorular ! Evet ciddi,reha muhtar saçmalıyoda onlar saçmalıyamazmı:):) |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Enteresan Sorular ! evet sende haklısın ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Enteresan Sorular ! Adam san ki cellat bu ne ya ahiret sorusu gibi.......
__________________ SERSERİ ÇOÇUK ''OZİ'' |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |