![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "+ 16 ( Erkek organı )" başlıklı konu görüntüleniyor, "Biliyor musunuz erkeklik organına Almanlar kibarca ne dermiş? Perde... Çünkü oyun bittiğinde inermiş. Ya İngilizler? Centilmen... Kadınları görünce ayağa kalktığı için. Fransızlar da şarkı diyorlarmış. Ağızdan ağıza dolaştığı için... İranlılara ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | + 16 ( Erkek organı ) Biliyor musunuz erkeklik organına Almanlar kibarca ne dermiş? Perde... Çünkü oyun bittiğinde inermiş. Ya İngilizler? Centilmen... Kadınları görünce ayağa kalktığı için. Fransızlar da şarkı diyorlarmış. Ağızdan ağıza dolaştığı için... İranlılara göre kibarcası, kalleş...Hep arkadan saldırdığından ötürü... Eskiden Ruslar da, partizan diyorlarmış... Ne zaman sertleşeceği belli olmadığı için. Listede Türkler'in bulunmaması yüreğime dokundu. Onu da ben ekledim. Türklere de sormuşlar: -Erkek organına kibarca ne derler sizde? -Şef... -Neden? -Hepimizi o yönettiği için... |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |