![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Çekici Türk Erkeği" başlıklı konu görüntüleniyor, "İşe Başlarken Besmele Çeker Delikanlıdır Tesbih Çeker Sportmendir Barfiks Çeker Tek Eliyle Şınav Çeker Kendi Dişini Kendi Çeker Kaçan Golde Yuh Çeker Akşamcıdır Kafayı Çeker Ağzında Sigara Halay Çeker Dikiz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: İSTANBUL Yaş: 24
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 227 Rep: 22341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çekici Türk Erkeği İşe Başlarken Besmele Çeker Delikanlıdır Tesbih Çeker Sportmendir Barfiks Çeker Tek Eliyle Şınav Çeker Kendi Dişini Kendi Çeker Kaçan Golde Yuh Çeker Akşamcıdır Kafayı Çeker Ağzında Sigara Halay Çeker Dikiz Aynasından Hareket Çeker Muazzam Kopya Çeker Kaynanadan Çok Çeker Genelde Babaya Çeker Evladına Nutuk Çeker İskenderin Üstüne Künefe Çeker Komedi Filminin Kralını Çeker Çuhayı Yırtmadan Pike Çeker Kafası Bozulunca Resti Çeker Yükte Ağır Parada Hafif Çeker Parayı Bulan Arabayı Çeker Mahallede Pati Çeker Gurbette Hasret Çeker Sevdiğini Sorguya Çeker Aldatılınca Tetiği Çeker Memlekete Turist Çeker Kaşı Gözü İlgi Çeker Her Ortamda Dikkat Çeker İtalyan Erkeklerine Beş Çeker İngilizlere Yirmi Beş Çeker Balık etli Görünce İç Çeker alıntı
__________________ HERKES AYNIYKEN BEN FARKLIYDIM...ŞİMDİ HERKES FARK PEŞİNDE BEN YİNE AYNIYIM.......... Bizim KRAL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KRAL OlamaZ... Konu Bay X tarafından (17-05-2007 Saat 11:55 PM ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 87 Rep: 8316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Çekici Türk Erkeği Türk erkeklerine de bakın ya bravoooo yanii ![]()
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR:))) Konuda bi eksikLik vAr :D nySe ben Susimm :Ppp T$kLer Can
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! |
| | |
| | #4 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR:))) |
| | |
| | #6 | |
| Yeni Uye ![]() | Alıntı:
orda 50 tane fLndi . Onu beLirttim ;} On YargiLi oLma . Konuyu aCan SenSin ve bayanSin . Bazi $eyler atLamiSsin aCiosan her$ei yazaCakSin .. T$kler.
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! | |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Cinsiyet: Rep Gücü: 49 Rep: 4871 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR:))) |
| | |
| | #8 | |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR:))) Alıntı:
bal gibide o düşündüğün şeyi kastettin işte bunda saklanacak birşey yokki 2) konuyu ben açmadım okumadan yorum yapmışsın onun için asıl sen ön yargılısın 3)ayrıca ben bayanda değilim,hadi diyer suçlamalarını geçtim serkan ismi sana bayan ismi gibimi geliyor daha dikkatli olunuz lütfen | |
| | |
| | #9 |
| Altın Üye (nisan 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16420 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR:))) bu gün bu forumda bir negatiflikmi var bana mı öyle geldi neyse konu gayet güzel ve daha da eklenebilir espriyi görmeye çalışın arkadaşlar
__________________ |
| | |
| | #10 | |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR:))) Alıntı:
Ozaman $oyLe soyLiyim Konuyu aCanda ßir ßayan ve ßaL gißi Neyden ßahSettiGini ßiLioruz. ßen Daha Once ßu Konuyu ßa$ka ßir yerde Okumu$tum ßurda ekSik oLan Cok $eyLer Var Onu ßeLirttim. Ama Orda konu Acan ßir ßay idi Ondan oLsa Gerek. AyriCa Konu Komik YaziLara aCiLmi$ti Tipki ßurdaki Gißi. Herkez eSpiriSine Vurdu. Eger Her$eyi Ciddiye aLaCaksan Okuma Arkada$im okuma. Kafana Gore . ;} SaygiLar (!) ;]
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |