![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Çekici Türk Erkeği" başlıklı konu görüntüleniyor, "[quote=KraLiÇe;65587][b]ßen ßana Yazana ßakmadim . Konuyu aCan Sandim ßunun iCin ozur diLerim . Ozaman $oyLe soyLiyim Konuyu aCanda ßir ßayan ve ßaL gißi Neyden ßahSettiGini ßiLioruz. ßen Daha Once ßu ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR:))) [quote=KraLiÇe;65587][b]ßen ßana Yazana ßakmadim . Konuyu aCan Sandim ßunun iCin ozur diLerim . Ozaman $oyLe soyLiyim Konuyu aCanda ßir ßayan ve ßaL gißi Neyden ßahSettiGini ßiLioruz. ßen Daha Once ßu Konuyu ßa$ka ßir yerde Okumu$tum ßurda ekSik oLan Cok $eyLer Var Onu ßeLirttim. Ama Orda konu Acan ßir ßay idi Ondan oLsa Gerek. AyriCa Konu Komik YaziLara aCiLmi$ti Tipki ßurdaki Gißi. Herkez eSpiriSine Vurdu. Eger Her$eyi Ciddiye aLaCaksan Okuma Arkada$im okuma. Kafana Gore . ;} SaygiLar (!) arkadaşım ben kızmış falan değilim ilk mesajımdaki espriyi keşke sende anlayabiilseydin. ama senin cevaben yazdığın mesaja bozuldum doğrusu yani sen başlattın. niyetim kimseyi kırmak değil. ama kabul et kastettiğin şey yazıdaki eksik yani.söylediğim şeydi demi ![]() gerçi birşeyde söylemedim ama neyse![]() |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 | |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR:))) Alıntı:
![]() Lutfen Hatta haLiniz Sizi En Yakin Hastaneye bagliyOrum
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! | |
| | |
| | #13 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR:))) |
| | |
| | #14 | |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR:))) Alıntı:
NySe Konu iyi Muhabbete dOndu :D
__________________ ALemi ALem Yapan üÇ ße$ ÇakaLsa KraLiÇeLik ßize Yakı$maz ! | |
| | |
| | #15 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR:))) ayrıca biz erkekler hastalanınca sık sık burnumuzu çekeriz |
| | |
| | #16 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Rep Gücü: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR:))) ehueu güzeldi :):) bu kadar gerginlik üstüne güzel oldu çok güldüm yaw :) bu arada geçmiş olsun serkan abi... Konu kAoSs tarafından (29-12-2007 Saat 09:48 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #17 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR:))) sağol canım.aslında herkez dikkat etmeli kendine bu aralar zira doktorum söyledi bu bir salgınmış grip salgını dikkatli olmakta fayda var |
| | |
| | #18 | |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 21
Rep Gücü: 49 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: TÜRK ERKEĞİ ÇEKİCİDİR:))) Alıntı:
bu arada en az 7 günllük üye olmadıım için özel msj atamıomuşum ben :( daha sonra konuşuruz artık senle :) | |
| | |
| | #19 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türk Erkeği Çekicidir! Her şeyi ÇEKER'de bir bayanların nazını çekemez değil mi, ÇEKER kelimesini duyunca aklıma hep eski sevgilim gelir, onunda soyadı ÇEKER idi, ama bir beni çekemedi, katlanamadı bana:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #20 | |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Rep Gücü: 352 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Türk Erkeği Çekicidir! Alıntı:
__________________ Sözlerini Tutmaya Alışkanlık Edenler Değerleri ile Yükselirler | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |