![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "otogardan seçmeler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Size Esenler Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelen yolcular, katipler ve şoförler arasında geçen dialogları aktarıyorum.. * 21.30 arabası kaçta kalkacak ? (Sen kaçta istiyon ? ) * Ankara geldi mi ? ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35828 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | otogardan seçmeler Size Esenler Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelen yolcular, katipler ve şoförler arasında geçen dialogları aktarıyorum.. * 21.30 arabası kaçta kalkacak ? (Sen kaçta istiyon ? ) * Ankara geldi mi ? (Ankara'dan 12.15 arabası gelir, koca Ankara senin ayağına gelmez ) * Teker üstü olmasın.. ( Teker üstü denen olay yaklaşık 20 sene öncesinden kalan bir olaydır, MB O302 lerde bulunur * Bana önden (yer!) verirmisin ) ( Yok ben yandan verebiliyorum ) * İstanbul arabası full dolu.. "Yer yok" diyorum.. Yolcunun sorusu : Hiç mi yok ?? ) * Bana bir Aksaray verirmisin ?? (Sanki ben emlakçıyım da Aksaray;'ı satıyorum ) * Bana Antep'e kadar verebilirmisin ? ( Benimki ( benim arabam) Adana'ya kadar ) * Araç Ankara'ya gelir..Bagaj açılır.. Çanta kayıp... Yolcunun hosta tepkisi : Ben Aksaray'da eline verdim, sen içine koymamışsın !!! * Ankara ne kadar ? -15 YTL, İstanbul ne kadar ? - 30 YTL, Konya ne kadar ? - 10 YTL... Hmmm.. O zaman bana bi Antalya bileti ver )) * Ayakçı bağırıyor.. Ankara geldiiiiiiii....! Ordan birisi bağırır: -Yalan konuşma ! Ankara gelmez, Ankara'dan otobüs gelir...! ) * Şoför camiasından bir arkadaş katibe sorar... Ankara'ya ne gidiyor ? Katip: OTOBÜS ! * Araba kalkacak mı ? (Evet.. Altına KRİKO koyarsan kalkar )) * İstanbul arabası hangi reyonda ? ( YİYECEK reyonunda değil heralde )) * Önden verir misin ? Araba tutuyor da... ( Sanki arkada otursan tutmayacak ! ) * Yolcu der ki.. Ön koltuklarda bir kişilik yer istiyorum lütfen.. Katip : 1 numara müsait efendim.. Yolcu: Daha önden yok mu ? Katip alaylı bir şekilde : Şoförün kucağı var, alır mısın ?? ) * Benim E sınıfı ehliyetim var, ön koltuktan yer versene.. ( Sanki arabayı o sürecek ) * Aracınızda host mu var, hostes mi ? ( Ne yapacan ? Hangisini kullanmak istiyosun ) |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |