FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları Samsun Özel Armada Kız Öğrenci Yurdu Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı Tex reklam Alanı

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

otogardan seçmeler

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "otogardan seçmeler" başlıklı konu görüntüleniyor, "Size Esenler Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelen yolcular, katipler ve şoförler arasında geçen dialogları aktarıyorum.. * 21.30 arabası kaçta kalkacak ? (Sen kaçta istiyon ? ) * Ankara geldi mi ? ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-05-2007, 10:37 PM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok… ÖyLesine işte..

Blog Mesajları: 36
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
otogardan seçmeler

Size Esenler Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gelen yolcular, katipler ve şoförler arasında geçen dialogları aktarıyorum..
* 21.30 arabası kaçta kalkacak ? (Sen kaçta istiyon ? )
* Ankara geldi mi ? (Ankara'dan 12.15 arabası gelir, koca Ankara senin ayağına gelmez )
* Teker üstü olmasın.. ( Teker üstü denen olay yaklaşık 20 sene öncesinden kalan bir olaydır, MB O302 lerde bulunur
* Bana önden (yer!) verirmisin ) ( Yok ben yandan verebiliyorum )
* İstanbul arabası full dolu.. "Yer yok" diyorum.. Yolcunun sorusu : Hiç mi yok ?? )
* Bana bir Aksaray verirmisin ?? (Sanki ben emlakçıyım da Aksaray;'ı satıyorum )
* Bana Antep'e kadar verebilirmisin ? ( Benimki ( benim arabam) Adana'ya kadar )
* Araç Ankara'ya gelir..Bagaj açılır.. Çanta kayıp... Yolcunun hosta tepkisi : Ben Aksaray'da eline verdim, sen içine koymamışsın !!!
* Ankara ne kadar ? -15 YTL, İstanbul ne kadar ? - 30 YTL, Konya ne kadar ? - 10 YTL... Hmmm.. O zaman bana bi Antalya bileti ver ))
* Ayakçı bağırıyor.. Ankara geldiiiiiiii....! Ordan birisi bağırır: -Yalan konuşma ! Ankara gelmez, Ankara'dan otobüs gelir...! )
* Şoför camiasından bir arkadaş katibe sorar... Ankara'ya ne gidiyor ? Katip: OTOBÜS !
* Araba kalkacak mı ? (Evet.. Altına KRİKO koyarsan kalkar ))
* İstanbul arabası hangi reyonda ? ( YİYECEK reyonunda değil heralde ))
* Önden verir misin ? Araba tutuyor da... ( Sanki arkada otursan tutmayacak ! )
* Yolcu der ki.. Ön koltuklarda bir kişilik yer istiyorum lütfen.. Katip : 1 numara müsait efendim.. Yolcu: Daha önden yok mu ? Katip alaylı bir şekilde : Şoförün kucağı var, alır mısın ?? )
* Benim E sınıfı ehliyetim var, ön koltuktan yer versene.. ( Sanki arabayı o sürecek )
* Aracınızda host mu var, hostes mi ? ( Ne yapacan ? Hangisini kullanmak istiyosun )
doğangüneş isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links

Seçenekler
Stil