![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "bir ünlü google da ne arar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Adir inanır. -Sestamikastosyon Google- Aradığınız - Sestamikastosyon - terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı. Öneriler: Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun. Başka anahtar sözcükler deneyin. Daha genel anahtar kelimeler deneyin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir ünlü google da ne arar Adir inanır. -Sestamikastosyon Google- Aradığınız - Sestamikastosyon - terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı. Öneriler: Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun. Başka anahtar sözcükler deneyin. Daha genel anahtar kelimeler deneyin Kadir inanır -Bull hemen uleyyyynnnnnnn!!! Emrin olur abi. Emrah -Annem Aradığınız - Annem- terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı. Öneriler: Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun. Başka anahtar sözcükler deneyin. Daha genel anahtar kelimeler deneyin Emrah -Benim hiç annem olmadı biliyooormusun Google abiyyy. Hiç acımadılar bana arasamda bulamadım abiiyy. Her kapı yüzüme kapatıldı. -Tamam lan zırlama hemen *****da buluruz. Offf offf iş mi şimdi...!?!?! Yeliz yeşilmen -empiüç ara -Hınk!?!?!?! İbrahim tatlı ses -Asenayı getir baana hemen. Şoopppi şooppi -Abi boş ver be hatun yolunu çizmiş bak elimde daha iyi dansözler var! İbrahim Tatlı ses. -Aramam sormam bir daha yalvarsan bile allaha.... Nuri alço. -Bak yavrum hep biz arıyoruz birazda sen ara istersen aradığın şey bende var. İç bakalım şu kolayı. -Nuri abiyy Sen coşmuşsun be.!?!?!?! Pamuk prensesdeki cadı -Google google söyle bane var mı benden güzel başke. Psikolojik yardım merkezleri. Psikolog adresleri. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |