FORUM SUPERMEYDAN  

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

bir ünlü google da ne arar

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "bir ünlü google da ne arar" başlıklı konu görüntüleniyor, "Adir inanır. -Sestamikastosyon Google- Aradığınız - Sestamikastosyon - terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı. Öneriler: Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun. Başka anahtar sözcükler deneyin. Daha genel anahtar kelimeler deneyin ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-05-2007, 02:55 PM   #1
SİTE ADMİN

doğangüneş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok… ÖyLesine işte..

Blog Mesajları: 36
doğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyordoğangüneş çok gurur duyuyor
bir ünlü google da ne arar

Adir inanır.
-Sestamikastosyon
Google-
Aradığınız - Sestamikastosyon - terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı.
Öneriler:
Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun.
Başka anahtar sözcükler deneyin.
Daha genel anahtar kelimeler deneyin
Kadir inanır
-Bull hemen uleyyyynnnnnnn!!!
Google
Emrin olur abi.

Emrah
-Annem
Aradığınız - Annem- terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı.
Öneriler:
Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun.
Başka anahtar sözcükler deneyin.
Daha genel anahtar kelimeler deneyin
Emrah
-Benim hiç annem olmadı biliyooormusun Google abiyyy. Hiç acımadılar bana arasamda bulamadım abiiyy. Her kapı yüzüme kapatıldı.
Google
-Tamam lan zırlama hemen *****da buluruz. Offf offf iş mi şimdi...!?!?!

Yeliz yeşilmen
-empiüç ara
Google
-Hınk!?!?!?!

İbrahim tatlı ses
-Asenayı getir baana hemen. Şoopppi şooppi
Google
-Abi boş ver be hatun yolunu çizmiş bak elimde daha iyi dansözler var!
İbrahim Tatlı ses.
-Aramam sormam bir daha yalvarsan bile allaha....

Nuri alço.
-Bak yavrum hep biz arıyoruz birazda sen ara istersen aradığın şey bende var. İç bakalım şu kolayı.
Google
-Nuri abiyy Sen coşmuşsun be.!?!?!?!

Pamuk prensesdeki cadı
-Google google söyle bane var mı benden güzel başke.
Google
Psikolojik yardım merkezleri.
Psikolog adresleri.
doğangüneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekle
Sponsored Links

Seçenekler
Stil