![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "güzin abla" başlıklı konu görüntüleniyor, "Izmir' den M.T. soruyor : Ben 38 yasinda, kimya ögretmeni bir genç bayanim. Üç ay kadar önce kismetim açildi ve iyi niyetli bir gençle tanistim. Geçen hafta da nisanlandik. Mutluluktan ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 368 Rep: 35829 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | güzin abla Izmir' den M.T. soruyor : Ben 38 yasinda, kimya ögretmeni bir genç bayanim. Üç ay kadar önce kismetim açildi ve iyi niyetli bir gençle tanistim. Geçen hafta da nisanlandik. Mutluluktan uçuyordum ki dün laboratuarda korkunç bir sey kesfettim.Nisanlimin bana aldigi yüzügü denemek için civaya attim ve maalesef yüzdü. Halbuki saf altinin özgül agirligi civaninkinden fazla, yüzügün batmasi gerekirdi. Demek bana aldigi yüzük saf altin degil, öyleyse sevgisi de saf olamaz. Simdi ben bu civayi nisanlimin yemegine koyup bu isi bitirmeyi düsünüyorum, ne dersiniz? Sıkı durun simdi, iste Güzin Abla' nin Cevabi : Arsimet'in hayatiniza her yönüyle vakif oldugu anlasiliyor. Yalniz yüzey gerilimini hesaba katmamissiniz, civanin yüzey gerilimi suyunkinden çokdaha fazladir, böylece kendinden agir cisimleri de kaldirabilir, çünkü o cisim batarken ortaya çikartacagi yüzey için harcamasi gereken enerji, kendi potansiyel enerjisinden fazla olabilir. Ayrica civanin saf olmama ihtimali de var, o yüzden ani kararlar vermeyin derim. |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |