![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "bir erkeğin mutluluğu yakalaması.." başlıklı konu görüntüleniyor, "Karım ve ben bir evliliği sonsuz yapmanın sırlarini keşfettik... Haftada iki kere, güzel bir restoranta gideriz, biraz şarap, biraz güzel yiyecek... Salı günleri o gider, Cumaları ben... Ayrı yataklarda yatarız... ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bir erkeğin mutluluğu yakalaması.. Karım ve ben bir evliliği sonsuz yapmanın sırlarini keşfettik... Haftada iki kere, güzel bir restoranta gideriz, biraz şarap, biraz güzel yiyecek... Salı günleri o gider, Cumaları ben... Ayrı yataklarda yatarız... Onunki izmir'de, benimki istanbul'da... Karımı her yere götürürüm... Ama her seferinde dönüş yolunu bulur... Yıldönümümüz için karıma nereye gitmek istedigini sordum... O da "Uzun zamandır gitmediğim bir yer olsun" dedi... Mutfağı önerdim... Her zaman elele tutuşuruz... Eğer elini bırakırsam, hemen alışverişe başlar... Elektrikli blender'ı, elektrikli tost makinesi, elektrikli ekmek kızartıcısı var... Bana diyor ki "çok fazla ıvır zıvır var ve oturacak tek bir yer yok" Ben de ona elektrikli sandalye aldım... Şunu her zaman hatırlayın... Evlilik boşanmanın birinci nedeni... İstatiksel olarak, boşanmaların %100 ü evlilikle başlıyor... Karıma 18 aydır tek bir söz söylemedim... Onun sözünü hiç bir zaman kesmek istemem... Son kavgamız benim suçumdu... Karım bana "televizyonda ne var" diye sordu... Ben de "toz" dedim... |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |