![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "bebek nasıl yapılır?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bebek Nasıl Yapılır? .. diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları bayağı iyi) "Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar" (Abby, ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 6
Cinsiyet: Rep Gücü: 439 Rep: 42942 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bebek nasıl yapılır? Bebek Nasıl Yapılır? .. diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları bayağı iyi) "Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar" (Abby, 6 yaşında) "Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş" (Marie-Ann, 9 yaşında) "Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir" (Paul, 6 yaşında) "Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır" (Edward, 6 yaşında) "Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir" (Shelley, 7 yaşında) "Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor" (Alistair, 9 yaşında) "Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.." (Peter, 9 yaşında) "Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım" (Lyn, 9 yaşında) "Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım" (Francis, 7 yaşında) "Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır" (Paulette, 6 yaşında) |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |