![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "erkeğin duası" başlıklı konu görüntüleniyor, "Elhamdürüsü ile kızlar sürüsü ile sabah birisi ile akşam birisi ile Aminnnnnnnnnnn Allahım... karımı her türlü tehlikeden koru gerekirse ben tehlikeye atılayım, onu hiç yorma gerekirse ben yorulayım o çalışmasın ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 36
Cinsiyet: Rep Gücü: 356 Rep: 34639 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | erkeğin duası Elhamdürüsü ile kızlar sürüsü ile sabah birisi ile akşam birisi ile Aminnnnnnnnnnn Allahım... karımı her türlü tehlikeden koru gerekirse ben tehlikeye atılayım, onu hiç yorma gerekirse ben yorulayım o çalışmasın ben çalışayım o hasta olmasın ben olayım Allah ım o aldatmasın ben aldatayım benim güzel karım dul kalmasın ben kalayım Amin |
| | |
| Sponsored Links |
| | #3 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Nerden: Samsun
Cinsiyet: Rep Gücü: 203 Rep: 19913 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkeğin duası Güzeldi sabah sabah güldüm sağolasın:) |
| | |
| | #5 |
| 1. avatar yarışma birincisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 64 Rep: 6198 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: erkeğin duası evet ellerine sağlık çok güsel olmş:)))) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |