![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Eeeee peki erkekler ne demek ister" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bakalım bizim erkekler ne demek ister !!! Sinemaya gidelim mi? (NETICEDE SEVISIRIZ DEGIL MI?) ¨ Yemege cikalim mi? (NETICEDE SEVISIRIZ DEGIL MI?) ¨ Seni arayabilir miyim? (NETICEDE SEVISIRIZ DEGIL MI?) ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Super Aktif ![]() | Eeeee peki erkekler ne demek ister Bakalım bizim erkekler ne demek ister !!! Sinemaya gidelim mi? (NETICEDE SEVISIRIZ DEGIL MI?) ¨ Yemege cikalim mi? (NETICEDE SEVISIRIZ DEGIL MI?) ¨ Seni arayabilir miyim? (NETICEDE SEVISIRIZ DEGIL MI?) ¨ Dans edelim mi? (NETICEDE SEVISIRIZ DEGIL MI?) ¨ Sizi bir yerden taniyorum sanki? (AH BIR SEVISSEK HARIKA OLUR) ¨ SIkIldim (ARTIK SEVISELIM) ¨ Seni seviyorum. (HEMEN SEVISELIM) ¨ Ben de seni seviyorum. (EE, BUNU DA DEDIK, NE BEKLIYORUZ?) ¨ Konusmak ister misin? (BEN AKILLI, ANLAYISLI VE ILGINC BIR ERKEGIM, BENIMLE SEVISMEK COK HOSUNA GIDECEK) ¨ Benimle evlenir misin? (BASKALARIYLA SEVISMENI GAYRI MESRU HALE GETIRMEK ISTIYORUM) ¨ Karnim ac (KARNIM AC) ¨ Uykum var. (UYKUM VAR) ¨ Yorgunum. (YORGUNUM)
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| Sponsored Links |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |