![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "red edildikten sonra karizma yapmak:))))" başlıklı konu görüntüleniyor, "evet konu güzel olmuş ve de doğru olanlar da var çoğunluğu:wink: ya arkadaşlar ben yapmamda gerçekten var öyle erkeklere teklif eden kızlar. benim bir arkadaşım var ve hoşlandığı kızın kendisine ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Rep Gücü: 145 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: red edildikten sonra karizma yapmak:)))) evet konu güzel olmuş ve de doğru olanlar da var çoğunluğu:wink: ya arkadaşlar ben yapmamda gerçekten var öyle erkeklere teklif eden kızlar. benim bir arkadaşım var ve hoşlandığı kızın kendisine teklif etmesini bekliyor çünkü alışmış ve ne kadar sinir bozucu olsada benim erkek arkadaşımada hala teklifler geliyor( bu arada ona ben teklif etmedim) |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: red edildikten sonra karizma yapmak:)))) hehehehehe:))))))))))))))) |
| | |
| | #13 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: red edildikten sonra karizma yapmak:)))) bnm erkek arkadaşıma teklif eden kızların hepsi acilde yatıo:))))))) |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: erzincan
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: red edildikten sonra karizma yapmak:)))) niye evleri yok mu?:biggrin: |
| | |
| | #15 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: red edildikten sonra karizma yapmak:)))) hyr mor çatıda kalcaklarmış:))))))) |
| | |
| | #16 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: red edildikten sonra karizma yapmak:)))) mor çatı ne yaaa:confused: |
| | |
| | #17 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: red edildikten sonra karizma yapmak:)))) şiddet gören kadınların sığındığı bir dernek:)))) |
| | |
| | #18 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: red edildikten sonra karizma yapmak:)))) haaaa anladımmmmm:biggrin: :biggrin: |
| | |
| | #19 | |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: red edildikten sonra karizma yapmak:)))) Alıntı:
onlarsız birer hiçiz bizler onların sevgiyi saygıyı övcüyü hak ettiklerini ve bunun erkekler için ilkeleri olduğunu untmamak gerekir ***-SeLeN-*** cok haklı bizler onlarsız yapamayız.. paylasım için tesekkür ederim... | |
| | |
| | #20 |
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: red edildikten sonra karizma yapmak:)))) saol ya gerçekleri konuştuğun için:)diğerleri erkekliklerine laf sürdürmüyolar;) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |