![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Evlilik mi?" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evlilik mi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: Artvin -İstanbul/Pendik Yaş: 34
Cinsiyet: Rep Gücü: 74 Rep: 7269 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evlilik mi? Çok matrak,sabah sabah gülümsememi sağladığın için sağol.Evliyim ve o resimler gerçek hayattan pek farklı değil.Ama iyi yanını düşün orda bir eksik var.Orada gülücükler saçan ,sevgi gösteren ve isteyen senden birşey ÇOCUĞUNUZ.Bunu da eklersen evet EVLENİYORSUN. |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Evlilik mi? Bekarlık sultanlıktır arkadaşlar ...
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evlilik mi? ah şu bekarlık bekarlık.bunun neresi sultanlık... demiş şairin biri benim bi şikayetim yok...:biggrin: gerçekten çok komik olmuş.paylaşım için teşekkürler....
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #5 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 3 Rep: 50 ![]() | Cevap: Evlilik mi? gerçektende komik yav sabah sabah guldurdunuz ya saol nilayy :biggrin: |
| | |
| | #6 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Evlilik mi? Her neolursa olsun evlilik bana ters bi kurum... Ama son günlerde kafamı çok kurcalıyor :redface:
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Evlilik mi? bana göre evlilikte bekarlıkta birbirinden farklı ikiside çok güzel yaşamaya değer |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |