![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Ne Olacaksın?" başlıklı konu görüntüleniyor, "Soyle bakalim buyuyunce ne olacaksin?..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne Olacaksın? Soyle bakalim buyuyunce ne olacaksin? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 9 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Ne Olacaksın? :biggrin: :biggrin: :biggrin: çok güzel bi çalışma olmuş.ülkemizin traji komik hali paylaşım için teşekkürler...:biggrin: :biggrin: :biggrin:
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #3 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Ne Olacaksın? Evettt kesinlikle devlet memuru olmak varmış ama işte ne yaprarsın ki talihsiz bir şekilde özel sektöre adım attım. Neymiş efendim de kariyer yapacakmışım ... Şimdi daha iyi anlıyorum kariyeri
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #4 |
| Banned | Cevap: Ne Olacaksın? ben devlet memuru falan olmam kardesim devlet memuru olmak için iyi kıvırman lazım yalanların bol olması lazım yani paso çenenin çalışması lazım bende o yok hem ben yalan konusmayıda sevmiyorum bankada çalışıcam |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |