![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Yoksa Keserim" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye Grubu ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 143 Rep: 13806 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Yoksa Keserim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Yoksa Keserim Bütün Bunlar Harika Şeyler Ama Onlara Haksızlık Olmuyormu Aklıma Hep Bu Soru Geliyor Başta Harika Diye Yazdım Bir Kere Silmeyeceğim Ama Şunu Bil Bunu Yapmasaydın Daha İyi Olurdu Benim İçin O Hallerine Bakarak Altına Yazılar Yaztıkdan Sonra Gülmek Hiç Hoş Gelmedi Bana /Bana Tekrar Soracak Olursan Olmamış BU Derim VE Bilmediğim Bir Şey İçin İlk Defa Bu Kadar Üzüldüm Acaba Gercekden Bir Mahsuru Varmı Diye Biriniz Bir Baksın Araştırsın Neden Genel konuşuyorumki Bu Resimleri Bulan Bunun Cepaınıda Bulur /Cevapını Bekliyorum Cevapınızda Gecerli Olacaktır
__________________ [SIZE="1[/size] |
| | |
| | #3 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: erzincan
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 20 ![]() | Cevap: Yoksa Keserim tek kelimeyle harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...(oldumu yükselttim işte) |
| | |
| | #4 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Yoksa Keserim i fotolar helallllllll ![]() |
| | |
| | #5 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 103 Rep: 10095 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Yoksa Keserim bayıldım gerçekten çok şekerler harika resimler iyi forumlar |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |