![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Sesli Okuyun" başlıklı konu görüntüleniyor, "Alttaki metni yüksek sesle okuyun, arkadaslar!Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun ama :tongue: İngilizce bilenler okuduklari zaman daha cabuk cozecek okudugunuz zaman ne cikacak bakin bakalim!Yorumlarinizi bekliyorum..Enson ben yazicam bakalim sizin yorumlariniz ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sesli Okuyun Alttaki metni yüksek sesle okuyun, arkadaslar!Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun ama :tongue: İngilizce bilenler okuduklari zaman daha cabuk cozecek okudugunuz zaman ne cikacak bakin bakalim!Yorumlarinizi bekliyorum..Enson ben yazicam bakalim sizin yorumlariniz benimkiyle aynimi olacak. I run each teen me? A wet each team. I run each make is tea your sun each. Higher them in each team. Catch bar duck each teen? On bar duck each team. Why high one why! Cerrah sende en son yorumlayanlardan ol cunku biliyorum hemen cozeceksin..
__________________ |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesli Okuyun yani bi ayran içmek bukadar mı komik olur yaa :D koptum gülmekten. |
| | |
| | #3 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: antalya Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sesli Okuyun . I run each teen me? A wet each team. I run each make is tea your sun each. Higher them in each team. Catch bar duck each teen? On bar duck each team. Why high one why! [/size] ayran içtinmi? evet içtim. ayran içmek istiyorsan iç. hayır temin içtim. kaç bardak içtin? on bardak içtim. vay hayvan vay! doğrumudur nilayyy ne dersin çok güselmiş vede komik:smile: |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 143 ![]() ![]() | Cevap: Sesli Okuyun Bunu yıllar önce küçükcük mü küçük iken birisi benim sitelerden birine eklemişti:rolleyes: Paylaşım için tşk Nil mjk
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #5 | |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 144 Rep: 13964 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sesli Okuyun |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sesli Okuyun çok güsel olmuş evet cihese ya nekadar acelecisin gerçi ben okumadan baktım ama olsun ya gerçekten çok güsel olmuş:smile: |
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 105 Rep: 10254 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sesli Okuyun evet biraz öyleyimdir arkadaşım hemen herşey olsunlardanım bugünün işini yarına bırakanlardan değilim iyi forumlar |
| | |
| | #9 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 10 ![]() | Cevap: Sesli Okuyun bende zaten sadece sonunu anladım |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Sesli Okuyun cok güzelldi paylasım için tesekkürler... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |