![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Abla'dan kız tavlama dersi" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() | Abla'dan kız tavlama dersi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Kocaeli/Istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: Abla'dan kız tavlama dersi Bu ne yahu:) Hoş olmuş ama boş olmuş :D Bir kız tavlamak için ne derse ihtiyaç var nede çabaya :) Sadece konuşmayı bilmek gerekli... :)
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #3 |
| SİTE ADMİN ![]() | Cevap: Abla'dan kız tavlama dersi Ya cerrah inanmiyorum sana gecenin bu saatinde bunun icinmi uyandirdin beni..bide mesaj atiyosun bak actigin konuya ne yazdim diye okuda kiz tavlamayi ogren iste beni uyandiracagina..
__________________ |
| | |
| | #4 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: Abla'dan kız tavlama dersi Muhauahuha :) burada sabahın körü bu saatte uyunmas die kaldırdım :D O kadar çok uyuyorsun ki evleneceğin adam aç kalır sabahları ne diyeyim senle evlenene allah kolahlık versin sabır versin ve yemek yapma iç güdüsü versin :D Kız tavlama dersi mi vericen bana :D Sence ihtiyacım var mı :)
__________________ Yazilan Mesajlardan Memnunsaniz Terazi'ye ( Belki Kullanici Gaza Gelip Daha Yararli Bilgiler Yazar... |
| | |
| | #5 |
| SİTE ADMİN ![]() | Cevap: Abla'dan kız tavlama dersi Tabiki yok olurmu hic senin ihtiyacin hatta senden ders almak lagzim..uykumsa ilgilendirmez seni bi rahat verde uyuyayim be zir zir deli ettin beni adami dusunuyosan gelir yemeklerini sen yaparsin benim yerime olur biter Allah sabir yerine asci olarak seni versin ona yeter..
__________________ |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 136 ![]() ![]() | Cevap: Abla'dan kız tavlama dersi Oldu Gulüm bak gülmekten yerlere yatıyorum Sen abla olarak geliceksin evi temizliceksin yemekleri yapacaksın ki benim eşim yorulmasın :D Sonra gidip kendi evini temisliceksin ![]()
| | |
| | #7 |
| SİTE ADMİN ![]() | Cevap: Abla'dan kız tavlama dersi Cokkkkkkkk beklersin..deli etme beni senin esinin kiymeti neki ben burdan ta oralara gelip ona hizmet edecem..sen tutarsin ona bi hizmetci yada sen yaparsin butun hizmetini...muhahahaaaaaaaaaa
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |