![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "GÜNÜN FIKRASI" başlıklı konu görüntüleniyor, "Yönetimi ele geçiren Başkan Bush buyurmuş: Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın Bütün mektuplarinda bu pullar kullanılacak. Bir süre sonra görülmüs ki,pullar zarfa bir türlü yapismiyor. Baskan Bush ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | GÜNÜN FIKRASI Yönetimi ele geçiren Başkan Bush buyurmuş: Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın Bütün mektuplarinda bu pullar kullanılacak. Bir süre sonra görülmüs ki,pullar zarfa bir türlü yapismiyor. Baskan Bush küplere binmis ve yetkiliyi çagirip sormus; Üstünde resmim olan pullar yapismiyor, arkalarina zamk sürmediniz mi? -Sürdük efendim, demis yetkili ve eklemis; - Yapismamasinin nedeni, herkesin pulun ön yüzüne tükürmesi....
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Nerden: Sinop Yaş: 31
Cinsiyet: Rep Gücü: 67 Rep: 6503 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: GÜNÜN FIKRASI Bayağı anlamlı bir fıkraymış...Tuttum bu fıkrayı... |
| | |
| | #3 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: istanbul üsküdar
Cinsiyet: Rep Gücü: 2 Rep: 65 ![]() | Cevap: GÜNÜN FIKRASI süpermişşş takdiri ilahi die ben buna derim:))))) |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006
Cinsiyet: Rep Gücü: 4 Rep: 227 ![]() ![]() ![]() | Cevap: GÜNÜN FIKRASI süper ya harikaymış gerçekten ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |