![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "soğuk espri arşivi" başlıklı konu görüntüleniyor, "msnde konusulan bi konusma erkek:aşkım ordamısın kız:evet aşkım burdayım erkek:niye geç cevap yazıosun meşgulmusun? kız:yooo ne alaka? erkek:once ben soru sordum sen cevapla bende cevaplıcam kız:hönk? erkek:başka birisiyle mi konusuosun ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Banned | Cevap: soğuk espri arşivi msnde konusulan bi konusma erkek:aşkım ordamısın kız:evet aşkım burdayım erkek:niye geç cevap yazıosun meşgulmusun? kız:yooo ne alaka? erkek:once ben soru sordum sen cevapla bende cevaplıcam kız:hönk? erkek:başka birisiyle mi konusuosun kız:hayır abim yanımda erkek:hee tmm selam sole kız:olduu erkek:hönk? pek espiriye benzemio ama napiim anca bu kadar uydurdum bu sefer k.bakmayın |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Banned | Cevap: soğuk espri arşivi metallica dan bi s betjames hatfield: bu gece konser var arkadaslar iyi bi alem yapmamız lazım lars ulrich:abi güzel hoş diosunda rakı 21 milyon olmus ve bende 10 lira var james hatfield: bendede 20 lira var su diğer elemanları arasana bi lars ulrich: ok abi james hatfield:cabuk lars ulrich:açmıolar abi ****lik yapıolar bize yapılır mı bu james hatfield:napalım lars 30 liraya bişeyler yaparız artık ikimiz lars ulrich:ok abi james hatfield:hadi gidelim ve tekel bayine gelirler lars ulrich:abi 30 liramız var rakı ne kadar büyük ama tekel:75 lira lars ulrich: aaa pardon abi sen en iyisi kuruyemiş falan hazırla bizejames hatfield: noldu lan aldınmı malzemeleri lars ulrich:75 dedi abi james hatfield: a.q ben bole tekelin :) lars ulrich: bende abi tekel:susun lan sigara veriimmi lars ulrich: ver abi 2001 olsun para yok tekel: ok james hatfield: yine aç kaldık a.q lan lars lars ulrich:artık tom ve jerry i seyrederiz sonra konsere james hatfield:sarhoş olmadan çalamam lan ben lars ulrich:napcaz abi james hatfield: a.q para olsa karılara kaçardık ya lars ulrich:aynen ya geçen haftaki sarısın cok fenaydı... teşekkürler emeğe saygı... |
| | |
| | #14 |
| Banned Üyelik tarihi: Jan 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 0 Rep: 6826 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: soğuk espri arşivi karaca konu açmış- beyazca duyup kaçmıııış umarım fazla soğuk olmamıştır? kimse küsüp solmamıştır |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: soğuk espri arşivi adam kızmış istemeye gelmişler : ))))) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |