![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Kotu Haber Boylemi Verilir" başlıklı konu görüntüleniyor, "e yuh bölede haber mi olur gerçi kız i taktik kullanmıs ama tehlikeli :biggrin: :biggrin:..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Rep Gücü: 3 ![]() | Cevap: Kotu Haber Boylemi Verilir e yuh bölede haber mi olur gerçi kız i taktik kullanmıs ama tehlikeli :biggrin: :biggrin: |
| | |
| Sponsored Links |
| | #12 |
| Super Aktif ![]() | Cevap: Kotu Haber Boylemi Verilir Benim en güzel zayıf ders söyleme şeklim... iki hafta boyunca evi arar hastalık bahane eder doktor parası isterdim. Bu durumda inandırıcılık had safhada olur idi. Eeee sonra da zayıf alınca ses çıkmaz idi tabii. Bazende bu kötü haber taktiğini 3 - 4 dersten kalacağım der sadece 2 dersten kalınca yırtardım. Hatta aferin alırdım. İşte bu yüzden okulu ancak 5 senede bitirdim
__________________ “Savrulurken yaşadığımız günler / Bu soruyu mutlaka soracaksın / Ne kaldı ne kaldı bizden geriye?” |
| | |
| | #14 |
| Yeni Kayıt ![]() | Cevap: Kotu Haber Boylemi Verilir çok iyi bundan sonra böyle bir sanssım yok ama tavsiye ederim arkadaşlara |
| | |
| | #15 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Nerden: EsirKent Yaş: 22
Rep Gücü: 2 ![]() | Cevap: Kotu Haber Boylemi Verilir Benim babama bunlari demek ha? haberlerin bir tanesine yeter beni vurmasi:)) Gerci babada yok yani... :)) Normal seylerde deil hani amma rahat soylemis :))))))) Paylasim icin saol..
__________________ EsiR-KeNTiN-KIzI |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |