FORUM SUPERMEYDAN  
Kültür Sanat ve Havacılık forumları key ödemeleri Estetik prefabrik reklam verin

Geri git   FORUM SUPERMEYDAN > EĞLENCE > Mizah :)

bir kedinin günlüğü

EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "bir kedinin günlüğü" başlıklı konu görüntüleniyor, ""bugün esrarengiz,kırmızı,parlak bir nesne gördüm.yakalamaya çalıştım ama ne kadar uğraşırsam uğraşayım benden kaçmayı sürekli başardı.her yere de tırmanabiliyordu.tavana bile!sahibim olacak moron çok mutlu oldu o parlak şeyi görünce.bu sürede elinde ..."

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-11-2006, 12:24 PM   #1
Uye

karaca10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kafanda binbir planla gömerler bi gün...

karaca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli biri
bir kedinin günlüğü

"bugün esrarengiz,kırmızı,parlak bir nesne gördüm.yakalamaya çalıştım ama ne kadar uğraşırsam uğraşayım benden kaçmayı sürekli başardı.her yere de tırmanabiliyordu.tavana bile!sahibim olacak moron çok mutlu oldu o parlak şeyi görünce.bu sürede elinde garip metal bir şey de vardı.dikkatimden kaçmadı.onunla yakalamaya çalışıyordu galiba o kırmızı şeyi.salak işte ne olacak!"
sevgili günlük;
harbi kaçacam artık bu evden, seni de aldırırım yanıma; burama geldi lan! hadi bir dişinin yüzüne hasretiz, hiç bir icraatımız yok, biz de insanoğlu gibi el yordamı ile görelim ihtiyacımızı dedik ama aleti tırnağa bir kaptırmışım ki sorma! canım yanıyor. hayat bok gibi! kendimden nefret ediyorum ve ölmek istiyorum!
sevgili günlük;
benim büllük hafiften iyileşmeye başladı. hayat o kadar da kötü, hatta şahane lan! olm sorma, aşık oldum lan! bizimkisinin bir arkadaşı geldi. yanında da cins dişi kedisiyle beraber. van kedisiymiş. gözleri bir görsen, kafayı yersin. bembeyaz tüyler, misler misi bir koku! allaam, aşığım, hastasıyım! anında yazıldım tabi. ee hatun da bana karşı boş değil! lakin sahib olacak ********, kutusundan çıkarmadı yavruyu. olsun lan, her türlü hastasıyım. ben de nası oyunlar yapıyorum bir görsen. resmen gövde gösterisi yaptım be! lan ayıp etmişiz sahibe! sevenler kavuşsun olm! bu arada bizim kaçma işi iptal. kusura bakma artık. hayat güzel lan! sütüme de iki damla rakı karıştırdım kafa nası güzel oldu! öpüyorum seni!
yok arkadaş ne pis şeymiş ev kedisi olmak..
hadi ev kedisiyiz bişe değil rahatımız yerinde, yediğimiz önde arkada falan ama bu tek kedi olmak artık tak dedi canıma..yemek ye, s.ç, salona git, geri gel, masada gez, pencereden bak..
diyeceğim şu ki günlük; ben de bir kedi olarak eşeyli üreyen bi canlıyım. böle bazı fiziksel dürtülerim oluyo ne bilim kanım kaynıyo..istiyorum ki bir hayat yoldaşım olsun..canıma can kanıma kan olsun...istiyorum ki yemek yediğim kabı bir bayanla paylaşim..aynı tuvalete gidelim..aynı metrekarede uyuyalım..

diyeceksin ki "omurga yapın müsait oral yap kardeşim kendine"
ah günlük ah...düşünmedim mi sanıyorsun yalnız kaldığım, artık dayanacak gücüm kalmadığı zamanlarda.
ama hesaba katmadığın birşey var sevgili dostum.
tamam kıvrıldığım zaman kendime oral yapabilecek pozisyona gelebiliyorum ama kardeşim bizim dil de dil değil ki..
100 numara zımpara mübarek. alete bi dil atmaya kalksan çük bir hafta offline oluyo..denemedim mi sanıyosun ha denemedim mi sanıyosun!!!

yani günlük anlıyo musun..

pompa yapmak istiyorum.
bakıyorum ara sıra pencereden yaşıtlarım mala vura vura adeta birer duvar ustası haline gelmişler.peki ben? gebersin canım ben..ne pis ne şükürsüz kediymişim ben ki bunca rahatlık içinde hala aşna fişna düşünüyorum. zaten nankör hayvanım ya ben kadir kıymet bilmem hani..
sahibim 5 gündür eve başka bir hatunla geliyor. her gün karnaval gibi sevişiyorlar. bizim ise whiskas mama'nın üzerindeki hatundan başka gördüğümüz hatun yok. aralarına girsem mi sence günlük?
ulan günlük...!
bugun cok efkarlıyım, sabah kalktığımda cok actım. sokaktaki çöp bidonlarına baktım, bizim .bneler ne var ne yoksa silip süpürmüşler.(..na koim ben de b.k var sanki saat 11'e kadar yattım) bu da yetmezmiş gibi, aşağı mahalleden şerafettin diye bi puşt benim manitayı yalamış. olayı bugun öğlen saatlerinde ragıp haber verdi. "kim lan o ******** pic?" diye bağırdım ancak arkadaşlar "aman abi b.kunu yiyim baarma öyle, şero bi duyarsa topumuzu z.ker" diyerek beni sakinleştirmeye calıştılar. bu durum karşısında iyice delirdim! yarından tezi yok bulup ebesini z.kmeliyim o pezevengin. bu arada akşam saatlerinde bizim şevki köşedeki balıkcıdan 3 cupira calmış. .bne nası becerdi bilmiyorum. ben de bakkaldan bi 70 lik kaptım. hep beraber kafaları cektik. bu sayede akşama doğru moralman biraz toparlandım. sabah bari biraz erken kalkayımda ********lerden önce karnımı doyurayım. hadi eywallah yarın görüşürüz.
ohşş. seneye bugün tekrar görüşürüz günlük. sayfalarını düzdüğüm pıtırcık kedilerin listesini yaparak kullanmama kızmıyorsun ya? zaten yazılı sayfaların yapışmış sayfalardan daha iyi olacağını anlarsın sen.anladın sen onu anladıın.
öptüüam, oohş.
bugun gene onume gelen yere isedim, oh cok da super yaptim valla sanat eseri gibi isiyorum saga sola. evde ki mallar da nasisa temizliyo.evde bi tane uzun sacli satanist tipli var aslinda ondan biraz tirsmiyo degilim ama neyse pek bi zarari yok gibi o da herkes gibi koridorda karsilastigimizda pek caktirmak istemese de duvara dogru yapisip yanimdan geciyo, cok komik salagin hali, hos hepsi oyle, meow..neyse bugun de evdeydim son 2 senedir gibi, neyse hirka ile mutluyuz disarida gozum yok ne de olsa..baydim sanirim gidip biraz bagriyim sunlara da stres atiyim denk gelirse 1 2 tane de tirmik atarim belese valla stres topu gibiler ********im..ustune de bisiiler atistirip uyuyim en iyisi..yarin eve misafir gelmesi ve bol tirmikli bir gun umuduyla iyi gece gunluk..sevgiler
sevgili günlük,
uyku tutmadı kalktım...
yarın evden kaçmaya karar verdim.
yarın benim için çok zor bir gün.. bana dua et...
sevgili günlük,
hava çok soğuk. evden kaçma planımı şimdilik erteledim
sevgili günlük. nihayet bugün üst kata taşınanların minnoş kedisini eve attım. "benim çocuk yurtdışından süper bi mama getirmiş, gel de tattırayım" yalanıyla kandırdım cıvırı. biraz nazlandı ama gözünün yaşına bakmadım. lakin bizim dallama en heyecanlı yerinde baskın yaptı eve. meğer onun da hatun düşürme günüymüş. ortalık b.k oldu tabi. ona izahat verirken bizim minnoş bir yerlere kaçtı. tüh be, belki coupling vaziyetleri olur diye de heveslenmiştim. kediysek sebebi var kardeşim!
sevgili günlük,
bugün çapkınlık peşinde koşarken bir canımdan daha oldum. geriye sadece üç canım kaldı, artık çok dikkatli olmam lazım. eee boşuna dememişler önce can sonra canan diye. çatıda çok güzel bir hatun bulup peşine takılmıştım ki ne olduysa oldu kendimi aşağı düşerken buldum ve öğrendim ki kedi her zaman dört ayağı üzerine düşmüyormuş.
arkadaşlar bugün bana çarpan aracın kamyon olduğunu söylediler.bi türlü bu isme ısınamamıştım zaten..bugünkü olayı da sayarsak geriye sadece 2 canım kalıyordu.ama olsun günlükçüm..ben yine de mutluyum.tam bir ay sonra 3. yaş günümü kutlayacağız. (bu arada yan komşumuz yeni bir köpek almış,pek sevimli bi şeye benziyor.)
sevgili günlük,
söylemiş miydim bilmiyorum klavye ile oynamayı çok seviyorum. sahip yatarken bilgisayarı yine açık bırakmıştı. bu sabaha karşı da klavyenin üzerine çıktım ve rastgele tuşlar üzerinde gezinmeye başladım. en sonunda hassas tuşları buldum ve konumumu sabitledim. bilgisayar kesintisiz olarak "diit diit" sesi vermeye başladı. bir de ben miyavladım sürekli olarak. ne kadar sürdü bilmiyorum. sonra sahip kişisi hışımla kalkınca atladım klavyenin üzerinden. eylemlerim devam edecek.
sevgili günlük,
bu sabah uyuyordum falan bu kadın yine beni ensemden yakaladı ne oluyor anlamadım. banyoya
götürdü, ıslattı her yerimi ********, bir de pis kokulu köpüren bir şeyle ovdu iyice beni. bembeyaz oldum, parlıyorum oğlan gibi.
sevgili gunluk,
biraz once disaridan geldim, gene kari kiz pesinde kosmaktan iflahim kesildi. ustune ustluk yan bahcede takilan mahmut ********i ile de kavga ettik. uzun zamandir pesinden kostugum bir hatuna is koymus, kicini kokluyordu, tabi bunu gorunce sille tokat giristim ****ye. kasim acildi sanirim. su yazi bitsin evdekilere bir sirnasacagim, pansuman falan yapsinlar.
gerci beni bu sekilde gorunce kizacaklardir ama iki yavsadim mi dayanamaz onlar bana, parmagimda oynatiyorum lan.
gecen gun bizimki gitmis kuru mama almis gelmis, hayir yemiyeyim diyorum ama kari kiz pesinde giden efor yuzunden de bi deri bi kemik kalicaz. mecburen yumuluyoruz.
bu sabah bizim bahceye ilik gibi bi hatun geldi, bi gorsen sut gibi kari. hemen cikayim salca olayim dedim ama onca bagirmama cagirmama ragmen pencereyi acip birakmadilar lan. bende yatagin altina s.ctim. bi kac saate kadar koku yapmaya baslar bizimkiler uyanirlar mevzuya. o nedenle hemen gidiyim bi pansuman yaptirayim, mama falan yiyeyim de uzayayim ortamdan.
opuyorum lan.
ha bu arada gene pirelenmisim, ebemi s...cekler. du bakalim.
bugün senin için türkü yaktım. az kalsın tüylerimi de yakıyordum. yanık yanık miyavladığımı duyan komşu kadın üzerime bir kova su döktü. iblis dedi bana.
-martta değil niye bağırırsın!
bilmiyor ki ben aşık oldum. hem sadece mart ayında mı aşık olur kediler. aşkın mevsimi, ayı, günü olur mu? hem ben içgüdüleri mi de evcilleştirdim. tırnaklarımı bile kestim. ona dokunurken sadece patilerim olsun istedim.
sevgili günlük
şu benim iki katım olan beyaz kedi var ya.. geçen milletin önünde allah ne verdiyse bi giriştim buna, pençe manyaa yaptım inanır mısın nasıl yalvarıyo abi yeter abi vurma abi köpeğin olıyım abi filan.. dinler miyim.. az dayak yemedim zamanında, sen biliyosun..
işte o günden beri bu dahil bütün kediler nası tırsıyolar benden, bi miyavımla geliyolar bi miyavımla gidiyolar yani o derece. öyle bi karizmaya sahibim günlük.
laan günlük laan
bugün de aç kaldık.
yarın köşedeki kedi yine beni dövecek ve yine elimdeki yemeğimi alacak.yarında aç kalıcam.dün de böyle demiştim ama napalım böyle hayatımız.
hayır hadi eski hatunu aldın daha ne uraşıyon benle git başka kedileri döv.
ne günahm vardı günlük.
acaba kediler için de forum mu açsalar günlük.
hep sana hep sana anlat olumuyor biliyorum sıkılıyorsun sen de.
karaca10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!
Sponsored Links
Alt 11-11-2006, 12:32 PM   #2
Eski Üye

Nil@y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
SEVDALAR PARMAK İZİ GİBİDİR HİÇ BİRİ BİRBİRİNE BENZEMEZ..

Nil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyorNil@y çok gurur duyuyor
Cevap: bir kedinin günlüğü

Abi bu nasil bir kedi ya insan bunun evden kacmasini beklemez direk kendi elleriyle atar evden...super olmus ellerine saglik...

Ha bu arada bitanede sana alalimmi bu kediden.....:Orgasmo:
Alt 13-11-2006, 12:02 PM   #3
Uye

karaca10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kafanda binbir planla gömerler bi gün...

karaca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli birikaraca10 gözlemlemek için görkemli biri
Cevap: bir kedinin günlüğü

Alıntı:
nilayyy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi bu nasil bir kedi ya insan bunun evden kacmasini beklemez direk kendi elleriyle atar evden...super olmus ellerine saglik...

Ha bu arada bitanede sana alalimmi bu kediden.....:Orgasmo:
kedilerle küçükken ilgilenirdim ama şimdi uzaktan seviyom.hele bunu okuduktan sonra daha da uzaktan sevecem.tamamını okumamıştım ama bizim kedi baya serseriymiş
karaca10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Mesajı Digg'e ekleMesajı del.icio.us'a ekleMesajı Technorati'ye ekleMesajı FURL ekleSpurl this Post!Reddit! Wong this Post!

Seçenekler
Stil