![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Babadan para boyle istenir" başlıklı konu görüntüleniyor, "Kirmizilara dikkat..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Eski Üye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Babadan para boyle istenir Kirmizilara dikkat
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 21
Rep Gücü: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cok guzel ya Ben Okurken neden aklıma gelmedi boyle seyler:(( Ama zamane cocuklerın gelıyor .Sendemı bu sekilde babandan para istiyon kız Amerikadan?
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
| | #3 |
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok ben bu taktigi kullaniyorum.ama once hepsini sonrada buyuk harfle yazili olanlari oku.. BABA GÖNDERDİĞİN PARA İLE gül gibi geçiniyorum fazlasını NE YAPABİLİRİM? HİÇ DÜŞÜN- me beni şikayet ettiğimi gör- DÜN MÜ BU ŞARTLARDA daha fazlasını isteyemem; BU PARA İLE OKUMANIN çaresi var.Ama fazla göndermenin ZORLUĞUNU,HATTA İMKANSIZ olduğunu biliyorum.tek düşüncemin sizler OLDUĞUNU BİLMELİSİNİZ.İHTİYAÇLARIMI kısmen aldım.Noksanlarımı TAMAMLAMAK İÇİN DE YETERİ KADAR PARA var.Para değil,bol mektup GÖNDERİN BANA.UNUTMAYIN,DÖRT GÖZLE mektuplarınızı ve güzel haberlerinizi BEKLİYORUM.SELAMLAR. Nasil guzel taktik ama demi?
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Nerden: c:\windows\system32
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu çocuk ya felsefe okuyodur yada siyasi ilimler.ve garanti veriyorum Türkdür.insanın çocoğunun akıllı olmasıda mesele sizi böyle köŞeye şıKıştırabilir.ama en az sizde onun kadar sizde akıllıysanız NAHcivana gitmeniz bile bir cevap olabiliyor.
__________________ http://www.loadtr.com/b-101968-trkçe.gif |
| | |
| | #5 | |
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Babadan para boyle istenir Alıntı:
Birsey deyil karaca.. nasil dogrumu cevap?
__________________ | |
| | |
| | #6 |
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Babadan para boyle istenir cevap doğru. aslında bunu yazışmalarda şifre olarak kullanabiliriz bu tekniği...biraz geliştirmek lazım
| | |
| | #7 | |
Rep Gücü: 144 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Babadan para boyle istenir Alıntı:
Bu arada su tavsan disli ifadeyide hic sevmiyorum...Ya yuksel bey suraya benim kadar guzel gulen bi ifade koysaniz olmazmi...? :Orgasmo: :Orgasmo:
__________________ | |
| | |
| | #8 |
Rep Gücü: 9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Babadan para boyle istenir bu şifre şu işe yarayacak...diyelimki bir kız arkadaşım var ve ona mektup veya e-mail atacağım.yazdıklarımın başkalarının eline geçme ihtimali çok yüksek.(özelliklede abi ve baba çok büyük bir etken)bu tekniği kullanarak havadan sudan bahsederken sln,kib ss gibi ifadeleri araya şıkıştırabilirim tabi ailesinin durumu çakacak kadar zeki olmaması lazım.böyle bir tekniğide benden başka kimse kullanmaz heralde.hoş bende kullanmamya neyse.ifadeye gelince çok güzel gülümseyen bir insansanız yüksell beyin işi zor.yüzünüzden gülümsemeler ek*** olmasın...
| | |
| | #9 | |
__________________ | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |