![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Komik Mezartaşı Yazlıarı" başlıklı konu görüntüleniyor, "Delil Yetersizliginden beraat etti Kalp yetersizliginden gitti Karninda fazla su vardi, adalelerinde kireçlenme, böbrekleinde kum, kaninda da demir fazlaligi. Beton gibiydi, ama öldü Artik karisi geçeleri nerede oldugunu biliyor [Çapkin ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SİTE ADMİN ![]() | Komik Mezartaşı Yazlıarı Delil Yetersizliginden beraat etti Kalp yetersizliginden gitti Karninda fazla su vardi, adalelerinde kireçlenme, böbrekleinde kum, kaninda da demir fazlaligi. Beton gibiydi, ama öldü Artik karisi geçeleri nerede oldugunu biliyor [Çapkin bir adamin mezartasi] Allah taksitlerini affetsin [Memurun mezartasi] Insanlar ölünce en son kalbi durur, Rahmetlinin dili durdu [Politikacinin mezartasi] Sevgili doktorum seni ikinci yasamda dört gözle bekliyorum [Doktorun hatasindan ölen hastanin mezartasi] Bu onun ikinci ölümü birincisi onun evlendigi gündü [Mutsuz bir kocanin mezartasi] Burada yatan tosun ziyaretçiyi öpsün [Bir grafiticinin mezartasi] Hiç istemedigi bir deplasmana gitti [Futbolcunun mezartasi] Kisi basina düsen milli gelir artsin diye yas***** son verdi [Vatansever bir vatandasin mezartasi] Kim demis kirmizi ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi Hayatimi kaybettim, hükümsüzdür Rahmetli kayikçiydi Son yolculugunu imamin kayigiyla yapti Yasam tehlikeli bir sey Sonu ölmekle bitiyor Düsünüyordu... O halde yok edilmeliydi "Atin ölümü arpadan olsun" derdi Bira içerken öldü Olmaz ki ... Böyle de yatilmaz ki ... Kansiz herifin biriydi Kan kaybindan gitti Kendine ait bir topragi olsun isterdi, Sonunda muradina erdi Azrail mirasçilarin sabrini ölçtü, 96 yasinda öldü
__________________ |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Aktif Uye ![]() | Cevap: Komik Mezartaşı Yazlıarı |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Komik Mezartaşı Yazlıarı İyi bari artık eşide huzurlu olur, nerede olduğunu biliyor ya:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Komik Mezartaşı Yazlıarı vasıyet edım de benım mezar tasıma da bole bıse yazsınlar ![]() "Atin ölümü arpadan olsun" derdi Bira içerken öldü |
| | |
| | #5 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul/Pendik
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 95 Rep: 9111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Komik Mezartaşı Yazlıarı İşin ilginç yanı, sende topraksın:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Komik Mezartaşı Yazlıarı Bu onun ikinci ölümü birincisi onun evlendigi gündü [Mutsuz bir kocanin mezartasi] en anlamlısıda buymus ![]() |
| | |
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Rep Gücü: 43 Rep: 4200 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Komik Mezartaşı Yazlıarı Benim favorim: Kansız herifin biriydi kan kaybından gitti.... Valla buna bayıldım canım eline sağlık.. |
| | |
| | #9 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 15 Rep: 1461 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Komik Mezartaşı Yazlıarı |
| | |
| | #10 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 1 Rep: 10 ![]() | Cevap: Komik Mezartaşı Yazlıarı Gerçekten çok komik... ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |