![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "İşte garip huylarımız" başlıklı konu görüntüleniyor, "NEDEN BOZULAN OTOBÜSÜN YOLCULARI BIZIM OTOBÜSÜMÜZE AKTARILDIGINDA ONLARA MÜLTECILERMIS GIBI BAKARIZ? NEDEN HER GÖRDÜGÜMÜZ HARITADA HEMEN TÜRKIYE YI BULMAYA ÇALISIRIZ? MILLET OLARAK DÜNYADA KAYBOLMA KOMPLEKSIMIZ MI VARDIR? NEDEN INSANLAR BIRBIRLERINE ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 629 Rep: 61849 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() NEDEN BOZULAN OTOBÜSÜN YOLCULARI BIZIM OTOBÜSÜMÜZE AKTARILDIGINDA ONLARA MÜLTECILERMIS GIBI BAKARIZ? ![]() NEDEN HER GÖRDÜGÜMÜZ HARITADA HEMEN TÜRKIYE YI BULMAYA ÇALISIRIZ? MILLET OLARAK DÜNYADA KAYBOLMA KOMPLEKSIMIZ MI VARDIR? ![]() NEDEN INSANLAR BIRBIRLERINE SARILINCA SAGA-SOLA SALLANIRLAR? ![]() NEDEN ÖGRENCILER ILKÖGRETIMIN BESINCI SINIFINA KADAR ÖGRETMENE "ÖGRETMENIM" DIYE SESLENIRKEN ALTINCI SINIFTA BIR ANDA "HOCAM" DIYE SESLENMEYE BASLARLAR? ![]() NEDEN SINAVLARDA "3 YANLIS BIR DOGRUYU GÖTÜRÜR" SEKLINDE BIR UYGULAMA ILE ÖGRENCILER CEZALANDIRILIRLARDA; "3 DOGRU BIL, BIR DOGRU DA BIZDEN" SEKLINDE BIR KAMPANYA BASLATILIP ZEKAYA VE RISKE GIRME CESARETINE ÖDÜL VERILMEZ? ![]() NEDEN DÜKKANINI KAPATIP GIDEN ESNAF, KAPIYA "10 DAKIKA SONRA DÖNÜCEM" YAZAR, NE ZAMAN GITTIGINI NASIL ANLARIZ ![]() TELEVIZYONA ÇIKAN INSANLAR NEDEN KENDILERINI TÜRKIYE DEKI BÜTÜN INSANLARIN IZLEDIGINI SANIRLAR? ÖRN: SU ANDA 70 MILYON KISI BIZI IZLIYOR... ![]() DÜGÜNLERDE NEDEN "DOM DOM KURSUNU" ILE GÖBEK ATILMAKTADIR. "BIR AVCI VURDU BENI, BIN AVCI BENI YEDI" GIBI SÖZLER ESLIGINDE KENDINDEN GEÇEN BASKA MILLETLER VAR MIDIR? ![]() NEDEN BAZI INSANLAR SIRIN BIR HAYVANCAGIZ GÖRDÜKLERINDE "INANMIYORUM!" DERLER, INANILMAYACAK OLAN NEDIR? ![]() DOLMUSLARDAKI FIYAT TARIFESINDE "EN KISA MESAFE" NEDEN "INDI-BINDI" OLARAK TABIR EDILIR? ÖNCE INILIP SONRA MI BINILIR? BIR TERSLIK YOK MUDUR? ![]() BIR PROGRAMI KURARKEN NEDEN "KABUL EDIYORUM" YA DA "KABUL ETMIYORUM" SEÇENEKLERI VARDIR? O KADAR PARAYI BAYILIP BIR BILGISAYAR PROGRAMI SATIN ALDIKTAN SONRA"KABUL ETMIYORUM" SEÇENEGINI ISARETLEYEN BIR TAKIM SAF KISILER MEVCUT MUDUR? ![]() NEDEN FUTBOL TAKIMI OLAN AJAX"AYAKS" DIYE OKUNUR DA TEMIZLIK ÜRÜNÜ AJAX "AJAKS" DIYE OKUNUR? ![]() NEDEN İLANLARDA "DOKTORDAN TEMİZ ARABA" DİYE YAZİLİR? HİPOKRAT YEMİNİNDE"ARABAMİ TEMİZ KULLANACAGİM" SEKLİNDE BİR MADDE Mİ VARDİR? maillerimden alıntıdır...
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Altın Üye (nisan 2008) Altın Üye (temmuz 2008) ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Nerden: izmir Yaş: 32
Blog Mesajları: 2
Cinsiyet: Rep Gücü: 292 Rep: 28981 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İşte garip huylarımız evet çok komikti hemen gönderdim sizlere iyi yaptın burada paylaşmakla doğangüneş
__________________ |
| | |
| | #3 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 629 Rep: 61849 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İşte garip huylarımız Teşekkürler canım...:Entusiasmado:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #5 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Nerden: Cennet'ten
Cinsiyet: Rep Gücü: 42 Rep: 4186 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence cevapları acil olarak bulunması gereken sorular bunlar bulan olarsa bana a haber verebilir mi acaba :Entusiasmado:
__________________ http://img523.imageshack.us/img523/8...acennetrv3.gif |
| | |
| | #6 |
| Aktif Uye ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Cinsiyet: Rep Gücü: 165 Rep: 16204 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İşte garip huylarımız Güzel bir paylaşım, değerli admin. Konular fikir jimlastiği gibi, evet NEDEN? Benim Türkçe de en zor kabullandiğim iki kelime den biridir NEDEN? bir diğeri de DANIŞMA kelimesidir. Bir türlü içime sinerek kullanmadığım kelimelerden dir. her taraftan zıt geliyor manaları bana. Emeğinize sağlık. |
| | |
| | #7 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İşte garip huylarımız Otobüs resmine ilave. Minübüslerde son binen kişi iki dakika sonra minibüs şöförüne ;'' insan taşıyorsun insan daha ne doldurup duruyorsun minübüsü'' diye çıkışır ya. Buda bize hastır sanırım. Zaten kaç milyonluk insan kalabalığını minübüsle taşımaya çalışan nadir milletlerdenizdir sanırım.
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #8 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 629 Rep: 61849 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İşte garip huylarımız Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | |
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Cinsiyet: Rep Gücü: 11 Rep: 1094 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İşte garip huylarımız bu yazılar harfiyen doğru ama inanıyorum başka toplumların da kendine özgü komik özellikleri vardır :)
__________________ paslı bir yanlızlıktı avuçlarımda... ardımda bir yürek yükü rüzgar... ne zaman sevmeye koyulsam doğrulup çoğaldı ayrılıklar... |
| | |
| | #10 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 629 Rep: 61849 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: İşte garip huylarımız haklısın serenity mutlaka vardır başka milletlerinde böyle kendine özgü ilginçlikleri zaten toplumu toplum yapan bu ilginçliklerdir..dimi..:Entusiasmado:
| | |
![]() |
| Etiketler |
| garip, huylarımız, İşte |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |