![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "reha'DAN İNCİLER" başlıklı konu görüntüleniyor, "Muhtar, cinsel tacizle suçlanan okul müdürüne sunlari söyler: -Sen benim sözümü kestigine göre kimbilir daha neler yapmissindir! --------------------------------------------- Harika Avci kürtaj yaptirir. Muhtar sorar: -Peki simdi bebek nerde? --------------------------------------------- Adam ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 3 Rep: 115 ![]() ![]() | reha'DAN İNCİLER Muhtar, cinsel tacizle suçlanan okul müdürüne sunlari söyler: -Sen benim sözümü kestigine göre kimbilir daha neler yapmissindir! --------------------------------------------- Harika Avci kürtaj yaptirir. Muhtar sorar: -Peki simdi bebek nerde? --------------------------------------------- Adam karisini bogarak öldürmüstür. Muhtar'in ilk sözü: -Efenim basiniz sagolsun... --------------------------------------------- Muhtar bazen anlamakta zorlanir: -Dogustan kör oldugunuzu anladim da beyfendi, küçükken de gözleriniz görmüyor muydu onu soruyorum? --------------------------------------------- Muhtar cenaze haberi verir: -Sali günü kilinacak Cuma namazindan sonra defnedilecek cenaze... --------------------------------------------- Alparslan Türkes'in cenaze töreni. Muhtar anlatir: - Cenaze töreninde sayilari onbinin üzerinde yedibin güvenlik görevlisi vardi... --------------------------------------------- Kiz tecavüze ugramistir. Muhtar kizin duygularini ögrenmek ister: -Ne yaptilar? O an nasil hissettiniz? --------------------------------------------- Dagcilar donmak üzereyken kurtarilmistir ve Muhtar oldukça kisa bir soru sorar: -Soguk muydu? --------------------------------------------- Muhtar, mazluma akil verir: -Peki siz sormadiniz mi sünnetçiye neden hepsini kestiniz diye? --------------------------------------------- Kadin biçaklanmistir. Muhtar canli yayinda gerçeklerin pesindedir: -Sizi öldürebildi mi efenim? --------------------------------------------- Bir yüzücü 350 tonluk bir gemiyi çekmistir. Muhtar sorar: - Nasil çekiyorsunuz gemiyi? - Inanç meselesi. Içinizde bunu hissetmeniz gerekir. - Neyi hissetmem gerekir? Gemiyi mi? .................................................. .................................................. ................
__________________ aşk bitti aşk Elimden sanki minik bir balık kayıp gitti aşk bitti İçimden sanki bir şeyler kopup gitti Aşk hiç biter mi ? |
| | |
| Sponsored Links |
| | #2 |
| Yeni Kayıt ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Rep Gücü: 2 Rep: 13 ![]() | alem adam çok konuştuğundan kelimeleri hafızasında toparlayamıyor:)) |
| | |
| | #3 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Rep Gücü: 8 Rep: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok bence o kadar da masum bir insan değil bu muhtar.işini bilen birisi.salak bir insan bile o kadar kelimeyi yanlış söylemez.dikkat ettiyseniz bu gibi kelimeleri söyledikten sonra yüzünde küçük bir tebessüm beliriyor.siz ne düşünüyosunuz bilmem ama bence bu adam göründüğü gibi değil.... ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| | |