![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "ofli hoca +18" başlıklı konu görüntüleniyor, "Bu ofli hoca animasyonunu sevgili uyemiz Y.E.K itaf ediyorum (kendisi of'ludur:)) Tam ekran Not: içinde küfürlü kelimeler vardır Tüm üyelerimizin ve İmamlarımızın affına sığınıyorum, sadece komik olduğu için eklenmiştir...."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 | |||
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 404 Rep: 39501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ofli hoca +18 Bu ofli hoca animasyonunu sevgili uyemiz Y.E.K itaf ediyorum (kendisi of'ludur:))
Not: içinde küfürlü kelimeler vardır Tüm üyelerimizin ve İmamlarımızın affına sığınıyorum, sadece komik olduğu için eklenmiştir.
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... | |||
| | | |||
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #2 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ofli hoca +18 Benden de terbiyesiz bu hoca :P
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #3 |
| Misafir..
| Cevap: ofli hoca +18 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Konu hisarlikenan tarafından (20-08-2008 Saat 01:23 AM ) değiştirilmiştir. |
|
| | #4 | ||
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 629 Rep: 61849 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ofli hoca +18 Alıntı:
Alıntı:
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... | ||
| | |
| | #5 |
| Misafir..
| Cevap: ofli hoca +18 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Konu hisarlikenan tarafından (20-08-2008 Saat 01:22 AM ) değiştirilmiştir. |
|
| | #6 |
| SUPER MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Nerden: istanbul Yaş: 26
Blog Mesajları: 9
Cinsiyet: Rep Gücü: 629 Rep: 61849 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ofli hoca +18 Ya arkadaşım başına +18 işareti eklenmiş.Altına not düşülmüş.Sorun ne,niye açıp baktın ozaman.Bunlar yazdığı halde...Uzatma artık,yanlış tarafada çekme konuyu lütfen arkadaşım.
__________________ Asiller idare ederler. Acizler şikayet ederler. Basitler iftira ederler... |
| | |
| | #7 |
| Misafir..
| Cevap: ofli hoca +18 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Konu hisarlikenan tarafından (20-08-2008 Saat 01:22 AM ) değiştirilmiştir. |
|
| | #8 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Fatihin fethi istanbul
Cinsiyet: Rep Gücü: 135 Rep: 13469 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ofli hoca +18 Bunu hazırlayan var değil mi ? Gidip onunla konuşmalı bunu. Nasıl ki ordayken görmemeyi başarıyorsunuz burda da görmeyebilirsiniz. Değil mi ?
__________________ Pier lotide bir çay bardağı kırılmış, gördün mü ? |
| | |
| | #9 |
| Misafir..
| Cevap: ofli hoca +18 Doğangüneş ben yorumlarımı sildim.sizde alıntı yaptığınız mesajlarımı silin! Ben YANLIŞ YERDE olduğumu anladım!!! |
|
| | #10 |
| SITE ADMİN ![]() Üyelik tarihi: Nov 2005 Nerden: Samsun/TURKEY Yaş: 33
Blog Mesajları: 25
Cinsiyet: Rep Gücü: 404 Rep: 39501 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: ofli hoca +18 Nankörlük hayatın her doneminde ,heryerde var:(( Din ,Allah,Peygamber adına 4000 mesajı olan bir forumun mizah bolumune sırf komik olduğu için bir animasyon eklersin ve hemen adınız,siteniz birileri tarafından damgalanır, karalamalar başlar olayın altında başka amaçlar aranır. Biz bu tür olayları geçmiştede yaşadık , Bize bazı yakıştırmalar yapanlar silindi gitti adlarını forumdaki uyeler bile hatırlamıyor artık. Gülmeyi bilmeyen, sevmeyide bilemez Hoşgörülü olmayı hiç beceremez, Dünyamızın hoşgörüye , Bizimde hoşgörülü üyelere ihtiyacımız var
__________________ İlerlediğiniz yolda hiç zorlukla karşılaşmıyorsanız, Bilinki o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |