![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "süperman türkiyede yaşarsa" başlıklı konu görüntüleniyor, "Hüsnü : Superman abi Superman : ne var ? Hüsnü : bişi merak ediyorum abi Superman : neyi merak ediyorsun bakıyım ? Hüsnü : abi sen hiç uyumuyonmu yaa ? ..."
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yeni Uye ![]() | süperman türkiyede yaşarsa Hüsnü : Superman abi Superman : ne var ? Hüsnü : bişi merak ediyorum abi Superman : neyi merak ediyorsun bakıyım ? Hüsnü : abi sen hiç uyumuyonmu yaa ? seni hiç uyurken görmedim de... Superman : nerdeee oğlum.dünyayı kurtarmaktan vakit mi kalıyo uyumaya..tam dalıcam birinin başı belaya giriyo.söverek kalkıp gidiyorum kurtarmaya. Hüsnü : senin işin dae zor be abi.. ************************************** Rıza : Superman abi bişi sorcam Superman : sor bakalım Rıza : ya abi senin elbisenin üzerinde bi "S" harfi var ya Superman : ee ne olmuş Rıza : Onun fontumu değişmiş. Eskiden Arial'dı.Şimdi Times New Roman gibi göründü gözüme. Superman : he ya.uçmadan önce aşırı alkol almışım.cami minaresine takıldı kıyafetim.yırtıldı.terziye verdim yenisini diksin diye.Fontu yanlış koymuş salak herif ... Rıza : dünyalı işte abi napcan? ************************************** Hamza : Superman abi Superman : ne var? Hamza : Sen dünyaya girmek için pasaport falan yapıyor musun? Superman : yok direk giriyorum. Hamza : abi kusura bakma seni ihbar etmek zorundayım o zaman. Superman : niye? Hamza : yasak abi.Biz pasaportsuz dibimizdeki yunan adalarına geçemiyoruz gemiyle.Sen o gezegen benim bu gezegen senin geziyorsun. Superman : edersen et sende... ************************************** Ekrem : ya sayın superman abi Superman : buyur Ekrem : abi sizin gezegenin uydusu var mı ? Superman : var tabi oğlum olmaz mı ? Ekrem : adı ne abi? Superman : Next & Nextstar Ekrem : onu demiyorum abi hani dünyanın uydusu "Ay" ya hani sizinki ne? Superman : haa.daha alamadık.para biriktiriyoruz.bu sene içinde alcaz inşallah ************************************** Çoşkun : superman Superman : ne var? Çoşkun : abi sen pelerinsiz de uçabiliyor musun? Superman : herhalde oğlum.ben pelerini hava olsun diye takıyorum.daha karizma oluyor.Bütün kızlar bana niye hasta sanıyorsun? Çoşkun : sen yok musun sen, az malın gözü değilsin haa.. Superman : hopss super kahramanla bu kadar laubali olunur mu? Çoşkun : pardon abi... ************************************** Mülayim : superman abi Superman : he ? Mülayim : abi senle bi tur atabilirmiyim? Superman : ama 50 Ykr nu alırım. Mülayim : tamam hadi uçalım abi o zaman.benim koltuk önlerde bayan yanı falan olsun.. Superman : geyik yapma atla hadi... rebellions.forumation
__________________ NE DENLİ YÜKSELİRSEK, UÇMAK BİLMEYENLERE O DENLİ KÜÇÜK GÖRÜNÜRÜZ. Konu gzm28 tarafından (25-07-2008 Saat 06:15 PM ) değiştirilmiştir. |
| | |
| Herşey Yarı Fiyatına.. |
| | #3 |
| 1. şiir yarışması birincisi Altın Üye (Ağustos 2008) ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 24
Blog Mesajları: 22
Cinsiyet: Rep Gücü: 549 Rep: 54655 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: süperman türkiyede yaşarsa Sevgili gzm28, İmzanızı çok beğendim.Çok önemli mesaj veriyorsunuz.Gerçekten de dilimiz hususunda çok fazla hassas davranmamız gerekiyor. Teşekkürler.
__________________ Kalem eğri dilli,mürekkep siyah yüzlü,kağıt ikiyüzlü ! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım? |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |