![]() |
| | |||||||
EĞLENCE katogorisi Mizah :) forumu içinde "Sizce Hangisi Bayan?" başlıklı konu görüntüleniyor, "..."
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #2 |
| Yeni Uye ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Nerden: Ankara
Cinsiyet: Rep Gücü: 8 Rep: 762 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi Bayan? hahhahahaha uzun sredir hiç bu kadar gülmemiştim :) Çok keyifli bir resim :) emeğinize sağlık
__________________ hayat sadece bir sahne , oyunun hakkını vermek lazım |
| | |
| | #3 |
| FORUM MODERATOR ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Nerden: İstanbul
Blog Mesajları: 1
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi Bayan? Gerçekten çok komik, bende konuya girer iken, çok merak ettim ney ki diye, bu çıktı karşıma:))
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #4 |
| Uye ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 27
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi Bayan? sag taraftakı cok konusan bayan ve emınım |
| | |
| | #5 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi Bayan? İşte ne yaparsın, bir şey söylüyor bayan, ötekide anlamıyor, oda tekrar söylemek zorunda kalıyor, karşındaki erkek anlamıyor ise, lafı ikiletmek bu oluyor:)
__________________ HER NEDEN İLE ÇOK YAŞAR İSE BİR İNSAN, AKİBİYETİ ÖLÜMDÜR GERİSİ YALAN, BEN GİDERİM ADIM KALIR, DOSTLAR BENİ HATIRLASIN |
| | |
| | #6 | |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi Bayan? Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 167 Rep: 16370 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi Bayan? Erkeklerde o zaman eşlerinin ne istediğini bir bakışından anlasınlar efendim, konuşturmasınlar:)
| | |
| | #8 |
Cinsiyet: Rep Gücü: 17 Rep: 1559 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cevap: Sizce Hangisi Bayan? dedıhın dogru aslında bu konuda kurslar duzenlenebılır aslında yada baska bı yol bulunmalı cunku o dırdır gercekten ınsanı yıpratıo |
| | |
| | #9 |
| Yeni Uye ![]() | Cevap: Sizce Hangisi Bayan? ee okadar lafın altında bende kalsam susarım tabi:Feliz: |
| | |
| | #10 |
| SUPER MODERATOR ![]() | Cevap: Sizce Hangisi Bayan? ağzı açılıp kapanan bayan
__________________ |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |